Интерпол издирва ученичка, изчезнала в средата на септември

Интерпол обяви за издирване 17-годишно момиче и млада жена от Варна. Те се търсят от полицейски служби по целия свят по молба на близките им.

Ученичката Адрияна Юлиева Цонева е видяна за последно във Варна няколко дни след началото на учебната година. След 20 септември никой не знае местонахождението й, съобщи Дарик радио.

От 7 юни се губят следите и на 28-годишната Антоанета Рашкова Илиева. Към момента липсва информация къде е забелязана за последен път и не се сочат допълнителни обстоятелства около изчезването й.

Продължава издирването на 16-годишната Малина Димитрова от варненското село Близнаци. Нейната история неотдавна обиколи световни агенции, след като се оказа, че младото ромско момиче е избягало в деня на сватбата си, изоставяйки жениха и роднините си. Смята се, че Малина е заминала за Германия със своя любим Аладин, за който не й давали да се омъжи.

В Германия вероятно е и 34-годишната Илияна Банчева от варненското село Любен Каравелово, която също се търси от Интерпол. Близките й предполагат, че е продадена като проститутка в Хамбург.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право