Интриги и обрати в "Сълзи от рая"

Млади актьори играят в новия турски сериал

Новият турски сериал "Сълзи от рая" или "Сълзите на Дженет", както е оригиналното му заглавия , вече прикова вниманието и на зрителите на bTV. Той стартира на 16 май и се излъчва всяка делнична вечер между 20.00 и 21.00 часа.

Поредицата разказва за драматичната история на Дженет (Алмилa Ада), забулена в тайни. Момичето е изоставено от майка си още с раждането и израства в беден квартал, отгледано от баба си Мукадес (Гюлер Йоктен). През целия си живот е търпяла лишения, но смело си пробива път в живота въпреки отсъствието на майчина любов…

Тежкият живот не сломява Дженет и тя успява да завърши архитектура с блестящ успех и да получи предложение за работа в голяма фирма веднага след дипломирането си. Точно тук обаче ще бъде подложена на жесток тормоз от шефката на фирмата, която всъщност е рождената й майка, която вече е просперирала в живота, омъжвайки се за богат мъж, от който има друга дъщеря - Мелиса (Зехра Йълмаз), състудентка на Дженет.

В този момент, изоставеното на времето от майка си момиче, среща голямата си любов - Селим (Берк Атан), в който обаче се влюбва и Мелиса.

Още от самото начало на връзката им, Селим има чувството, че познава Дженет отдавна. Без да подозира, че е осиновен, като малък той и тя наистина са расли заедно - в детски дом. При едно падане по глава, този спомен се е размил в паметта на Селим.

Майката на Мелиса – Арзу (Есра Ронабар) ще изиграе основна роля в съдбата между двамата влюбени, но защо толкова усърдно ще се опитва да ги раздели и да запрати Дженет далеч, ще разберем в хода на повествованието. Едно е сигурно обаче - че новият турски сериал "Сълзи от рая" е изпълнен с интриги и неочаквани обрати, но кулминацията ще дойде, когато се появи и биологичният баща на Дженет, който вместо да облекчи, ще усложни живота й.

Екранната Дженет е професионална балерина

Алмила Ада е родена през 1994 г. в Истанбул. Баща й е емигрант от Солун, работи като журналист, а майка й е учителка и моден дизайнер. Заради работата на майка си, известно време Алмила е живяла в Русия и от ранна възраст се занимава с балет. Завършва Държавната консерватория „Мимар Синан” в Истанбул, а по-късно получава магистърска степен по балет в Лондон. Докато живее там, Алмида се снима с малка роля в американския филм "Мъдреците - ерата на Ultron". След като претърпява няколко травми като балерина, Алмида е принудена да се върне в Истанбул за физиотерапия. Там е поканена и изиграва

първата си незначителна роля в турски сериал - това е поредицата “Част от мен”, в която главните роли изпълняват от Йозджан Дениз и Хатиче Шендил.

По-късно Алмида Ада участва в "Обидени цветя", а първата си главна роля изиграва в "Той е легенда", после в "Сълзи от рая" , а миналата година в "Нежен вятър".

Берк Атан бил модел

Берк Атан не се е снимал в много филми и сериали, но мечтае за бляскава кариера и притежава всички данни за това - талант, привлекателен външен вид и амбиция. Снима се в няколко сериала, но славата го настига с участието му в популярния сериал "Слънчеви момичета".

Актьорът е роден в Измир на 26 септември 1991 г. и е единствено дете в семейството, но в ранните си години Берк Атан прекарва в голяма обща къща с роднини. Майка му е притежавала салон за красота, а баща му е бил професионален футболист в клуб "Бешикташ". Самият Берк е имал възможност за реализация като вратар и е мечтаел да стане професионалист, играейки за местния футболен отбор.

Берк се отличава с очарование и красота и решава да използва този подарък на природата и се свързва с агенция за модели. През 2011 г. печели първия конкурс в живота си за Най-добър млад модел на Турция. Взема и приз на световния конкурс за най-добър модел през 2012. Въпреки това не вижда бъдещето си на това поприще и решава да гради филмова кариера. Взема уроци по актьорско майсторство и се премества да живее в Истанбул, където е приет да следва актьорство.

Коментари

Задължително поле