Ирина Шейк хвали Брадли Купър

Не се интересува от писанията за нея

35- годишната Ирина Шейк рядко говори с репортери за личния си живот. В ново интервю, което се появи на уебсайта на списание "Elle", моделката обяснява защо избягва темата.

"Моята минала връзка е нещо, което ми принадлежи и е лично. Това е просто част от моя вътрешен свят, която не искам да раздавам", обяснява тайната си Ирина Шейк.

Въпреки принципа си, Шейк все още се отдава на съвместното възпитание на дъщеря си Лия с Брадли Купър и прави комплименти на бившия си любим.

"Брадли е най-прекрасният татко! Никога не съм разбирал термина "съвместно попечителство". Когато съм с дъщеря си, аз съм на 100% майка, а когато тя е с баща си, той е на 100%  баща. Съвместното попечителство е просто да бъдеш родител", коментира Ирина.

Моделката също така признава, че всъщност не следи публикациите за себе си в таблоидите, където често обичат да си спомнят романа й с холивудски актьор. "Не чета какво е публикувано там. За да бъда честна, аз съм твърде заета да отглеждам дете. Ако искат да пишат статии за мен, те си вършат работата. Фокусирана съм върху живота си и приятелите си. Останалото е просто шум" казва Шейк.

Кариерата на Ирина сега очевидно е на върха си: Шейк редовно участва в модни списания и си сътрудничи с големи марки. Моделката заявява, че пътят до върха не е бил лесен и се е наложило да разбие много стереотипи. "Винаги са ме етикетирали: "Тя е само за Sports Illustrated, тя е твърде секси!" Много пъти съм чувала в живота си: "Тя никога няма да работи със Стивън Мейзъл. Тя няма да е момиче на Burberry. Няма да лъжа - беше трудно да продължа напред и да покажа на хората, че всичко може", признава Шейк.

Заслужава да се отбележи, че Ирина успя да убеди хората в бранша. В резултат на това тя позира за легендарния моден фотограф Мейзел и се превърна в един от основните модели на Рикардо Тиши, креативният директор на Burberry, с когото тя разви приятелски отношения.

Ирина казва още, че е успяла да постигне хармония както със себе си, така и с тялото си, въпреки че когато е била амбициозен модел, често са я съветвали да отслабне. "Чувствам се по-комфортно: обичам тялото си, обичам храната, ценя живота. Наистина мисля, че това е търсенето в модната индустрия в момента", казва Шейк.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес