Искате ли да отслабнете с удоволствие? Вижте как с Лъки Фит!

Искате ли да отслабнете бързо, здравословно и трайно? Да достигнете желаното тегло и да го поддържате без проблеми?

Значи ви трябва ЛъкиФит в Банско. В тази луксозна клиника за вталяване се прилага отслабване без диета и глад. За седмица ще свалите до 6% от теглото си, а ако изберете двуседмичен курс, отслабването ще е до 8 процента. Методите, по които се постига това здравословно отслабване в ЛъкиФит, имат и силно изразен съпътстващ ефект. Ще се получи детокс на организма, вие ще повишите физическата си издръжливост, ще се подмладите и разкрасите, ще станете по-жизнени и активни.

И още нещо, което е също много важно. Въз основа на курса в тази петзвездна клиника, ще можете да изградите собствен режим, с който да "заковете" желаното от вас тегло и да го поддържате. Специалистите в ЛъкиФит ще ви научат как да изоставите вредните и да си създадете полезни навици.

Защото, ако говорим за напълняване, в огромната част от случаите то се дължи на вредни привички. И ако те останат, е безсмислено да се говори за отслабване. Тогава то, и да бъде постигнато, ще е само временно, килограмите бързо ще се наваксат.

lucky_fit-02Клиниката предлага няколко програми, като базисната е ЛъкиФит Стандарт. Въз основа на нея, с различни видове процедури, може да се акцентира например на козметичния ефект. ЛъкиФит Бюти съчетава отслабването и антистрес ефекта с модерни терапии за освежаване и стягане на кожата, и да се намали целулита. ЛъкиФит Плюс е за мускулна релаксация и засилване на общия ползотворен ефект. ЛъкиФит Уикенд пък е една разкошна почивка, през която ще видите приложението на другите програми и ще можете да си изберете по-продължителен пакат.

Какво представлява базисната програма ЛъкиФит Стандарт? Най-кратко казано - здравословно, балансирано хранене и физически натоварености, които са съобразени с възможностите ви. Физическата активност всъщност преминава като забавление. Съчетава се фитнес, гимнастика, йога, танци, излети в планината, планински преходи с различна трудност, конна езда, интересни екскурзии до природни и културни забележителности, които включват и преходи пеш.

В програмите всичко е професионално обмислено и съчетано, тук няма случайни неща. Храненето е 4 пъти на ден - разнообразно, вкусно, но балансирано, нискокалорично. Менюто и режимът се контролират от професор Божидар Попов. Всеки ден се включва жива вода, зеолит и фреш. Физическите натоварвания също са прецизирани и съчетани професионално. Така например терените за ходенето пеш се редуват по определен начин - наклон, вид настилка, продължителност и т.н. Гимнастиката пък съчетава специално подбрани упражнения от фитнес, каланетика, функционална тренировка и др. Част от курса е ползване на закрит басейн с джакузи, сауна и парна баня всеки ден.

Програмата се провежда под медицински контрол, на сайта на клиниката подробно са изброени заболяванията, заради които не бихте могли да участвате. При някои по-леки форми на тези заболявания бихте могли да се включите, но трябва да се консултирате предварително с екипа на клиниката.

Програмата ЛъкиФит Антистрес е малко по-различна, храненето е 3 пъти на ден. Тя също се основава на ЛъкиФит Стандарт, но е подходяща и за хора с нормално тегло, които искат пълноценна почивка и забавления, с които да се отърсят от напрежението в делника си.

Всичко това се случва в апартхотел Лъки Банско, където е базирана клиниката и където ви са гарантирани 5 звезден лукс и удобства.

Девизът на клиниката за вталяване ЛъкиФит е "Отслабвай с удоволствие!" Направете го!

https://youtu.be/pDSaieZyQY8

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве