Испански рапър възпя Стоичков

Известният испански рапър Sule B възпя Христо Стоичков в най-новата си песен. Парчето вече е хит в интернет и е записано заедно с друг герой от сцената – Хуанчо Маркес. Освен Стоичков в песента герои са Феномена Роналдо и френската легенда Ерик Кантона. Споменава се и Касиус Клей, християнското име на боксовия идол Мохамед Али.

Още в началото на песента се казват думите „Осмицата на Христо“ и „Златната топка“. От триото легенди единствено Кантона не е печелил най-ценния индивидуален приз във футбола. В България няколко пъти са правени подобни песни за най-големия ни играч в историята.

И докато събира популярност в музикалния хит, Стоичков дебютира с новия си профил в социалните мрежи. Камата публикува снимка заедно с тенис асовете Стан Вавринка и Карен Хачанов. Двамата са сред звездите на започналия вече турнир от сериите Мастърс 1000 в Маями, където живее Стоичков. Редовно кавалерът на „Златната топка“ е на трибуните на състезанието, когато играе Григор Димитров. Двамата са близки от много години.

Хачанов е евентуален съперник на Гришо (поставен под №24), ако двамата стигнат до третия кръг. Преди това българският ас чака победителя от мача Фелисиано Лопес – Беноа Пер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ