Откриха две момичета обявени за общодържавно издирване Криминалисти от Търново засякоха откраднат автомобил

Мъж е открил мумифицирано тяло в своя къща в с. Антимово

Спипаха 400 литра нелегален алкохол в къща в Поликраище

Има риск от разхлабване на фискалната политика

Задържаха младеж, пребил жена от Елена

Неправоспособен и пиян водач карал мотор без номера

Проф. Георги Рачев: Катастрофалните сценарии за климата не се потвърждават, но продължава бавното затопляне В Черно море толкова високи температури не са регистрирани от 40 години, каза климатологът

На 79-годишна възраст почина Жорж Ганчев

Друсат се с райски газ в заведенията по морето

Григор Димитров падна с още 4 места в световната ранглиста Това е най-лошото класиране за българина от 28 май 2012 г.

Руски изтребител летя в близкия комсос (ВИДЕО)

Изтича срокът за подаване на заявления за АЕЦ „Белене“

Каква е разликата между добрия и страхотния адвокат?

Румяна Арнаудова: Мартин Трифонов е убил детето с камък

Датският премиер: Идеята да продадем Гренландия на САЩ е абсурдна

Испанци инвестират 2 млн. евро в разширение на базата си в Пловдив

Над 2 млн.евро е инвестицията на испанската фирма „Еурофрио“ в разширението на хладилната си високотехнологична складова база, която се намира на бул. „Васил Априлов“ в Пловдив и в близост с автомагистрала „Тракия“.

Това е една от най-големите, модерни и многофункционални хладилни бази в България за съхранение и обработка на хранителни продукти.

Размерът на инвестициите от 1999 г., когато „Еуфофрио“ стъпва на нашия пазар, до момента е 10 млн. евро. Общата хладилна площ е 12 000 м2, а общият хладилен обем – 60 000 м3. Капацитетът на съхранение е 15 000 палетни места, равни на 15 000 000 кг и разпределени в 12 хладилни камери. Капацитетът на замразяване на плодове е 100 000 кг на денонощие, а годишно се преработват 3500-4000 тона плодове. С увеличение на капацитета „Eурофрио“ се очаква да увеличи двойно персонала си до 80-100 души.

Дружеството е 100% собственост на испански предприемачи с дългогодишен опит в хранителната индустрия и логистика на хранителни продукти. Развива своята дейност изцяло на българския пазар като предоставя услуги, свързани със съхранение и обработка на стоки, изискващи температурен режим, сортиране и замразяване на плодове. Клиенти на базата са български земеделски производители, а преработените стоки се изнасят основно на европейски и американски пазари.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.