"Истанбул ББ" скочи на УЕФА

Абдула Авджъ, треньор на "Истанбул ББ", нападна УЕФА относно съдийския наряд на Хералд Лехнер за мача с "Хофенхайм". Двубоят завърши 1:1, като турците изравниха с гол в добавеното време на босненския национал Един Виска. Преди това реферът отмени гол на турския тим.

"Ненормална работа - изригна Авджъ след мача. - Не мога да повярвам, че УЕФА ни прати австрийски рефер за мач срещу немски отбор. Това решение е всичко друго, но не и нормално. В тунела преди двубоя по терена играчите на гостите и реферът си говореха на немски. Просто не е правилно! Проблемът не е, че ние не знаем немски, а че Австрия и Германия са съседни държави. Видяхте какъв гол ни отмени, вече си мисля всичко."

Съдията Хералд Лехнер не зачете гол на "Истанбул ББ" при 0:0. Тогава Александру Епуреану вкара с глава. От телевизионните повторения не стана ясно защо попадението не бе зачетено.

„Хофенхайм“ поведе чрез Флориан Грилитч в 47-ата минута, а в добавеното време домакините се добраха до ремито.

"Нямахме сили да се защитаваме в последните минути - каза Юлиан Нагелсман, треньорът на "Хофенхайм". - Домакините ни оказаха твърде голям натиск и не успяхме да издържим.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят