Истина или конспирация: Ядрените опити предизвикват земетресения

Взривовете провокират тектонична дейност, смятат експерти

Зачестилите природни бедствия са резултат от човешка дейност

През 1996 г. ООН предлага забрана на всички видове ядрени опити. Този договор е подписан от 183 държави, но САЩ отказват да го ратифицират. Позицията на Белия дом не се променя дори 10 години по-късно, когато ООН отново обсъжда темата. И за никого не е тайна, че след убийството на Кенеди, всички американски президенти безпрекословно следват указанията на глобалистите от т.нар. "световно правителство". Но какво да кажем за ядрените опити? Съвременните учени все повече стигат до извода, че увеличаването на броя и силата на природните бедствия на нашата планета е „причинено от човека“ и подземните ядрени експлозии провокират тектонична и вулканична дейност.

Руски учен, кандидат на техническите науки А. Кутовой прави следния коментар по въпроса: „Всеки от тези тестове води до повишено изригване на вулкани, т.е. 70% от сегашната вулканична дейност са подземни ядрени опити. И е просто невъзможно да се изчисли реакцията на планетата от тези експлозии... Пукнатините в земята са свързани с факта, че планетата е болна и с факта, че американците продължават своите ядрени опити.“

Системата HAARP

Не само подземните ядрени експлозии водят до увеличаване на природните бедствия, но и американската система HAARP, чиито компоненти са разпръснати по целия свят и освен стационарни станции има и плаващи платформи, които могат да бъдат транспортирани до всяка точка на океана. Не напразно същият А. Кутовой, говорейки за климатичните промени на планетата, недвусмислено посочва американската система HAARP: „Снеговалежът в пустинята ясно показва това, че се нарушават климатичните условия на Земята. И кой се намесва в климата на Земята с инсталациите си без разрешение? Съединени американски щати и мисля, че всичко е ясно.“

Но защо САЩ се нуждаят от това, ако самата Америка ще пострада най-много от природни бедствия? Точно такива варианти за бъдещето й виждат Едгар Кейси, Ванга и някои други ясновидци и пророци. В същото време, ако разгледаме внимателно самите Съединени щати, се оказва, че те просто седят не на едно, а на две „бурета с барут“ - Йелоустоун и Сан Андреас. Това означава, че цялата работа съвсем не е в националните „елити“. Всичко е свързано с „дълбоката държава“ – паразитна структура от глобалисти, които са поробили всички държави чрез доларовата финансова система на Федералния Резерв на Америка.

Кой има интерес

За да разберем кой точно стои зад причинените от човека уж „естествените“ природни бедствия, първо трябва да разберем кой има полза от тях? Това са онези сили, които още преди 2012 г. развяват „плашила“ за предстоящия „край на света“, готвейки ни за ядрен апокалипсис и надявайки се да го преживеем в подземни градове-убежища. 

И сега виждаме как в медиите и социалните мрежи започват да се развяват поредните „плашила” за нов „край на света”. В „Библейския проект“ има също предсказание за „Апокалипсиса“, което много се харесва от определени тайни общества. И са готови да ни го уредят, за да се изпълни пророчеството за идването на техния "месия". Но всички тези тайни общества са част от паразитната сила, стояща зад подготовката на ръкотворните „апокалипсиси“. А зад всички тези общества стоят именно управленските структури на „дълбоката държава“ - глобалисти.

Каква е целта

Ако внимателно проучим "Комитетът 300" и други интересни книги, които разкриват плановете на глобалистите, можем да открием в тях както желанието да се намали населението на Земята до 500 милиона души, така и опитите да се внесе хаос и разрушение в света, така че самите изтощени хора да поискат "световно правителство", представлявано от 300 най-богати банкови кланове и управляващи династии, за да възстановят "закона и реда" на Земята. Оказва се, че глобалистите също се нуждаят от причинени от човека бедствия както за намаляване на броя на човечеството, така и за получаване на напълно „легитимна“ власт над него. Това означава, че именно паразитите-сатанисти от „световното правителство” стоят зад провокирането на природни бедствия и климатичните промени.

А кой знае, може би цялата информация за „планетата Нибиру“ е направена само за да ни отклони от истинските виновници за промените, настъпващи на Земята? Но не може да се изключи, че всъщност всичко може да е точно обратното. В този случай опитите да се обвинят Съединените щати за промените на планетата може да се окажат „прикритие“ и „воал“, предназначени да отвлекат вниманието на жителите от приближаването на „планетата Нибиру“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения