Италия ще мъсти на Германия за Евро 16

Italy's coach Gian Piero Ventura applauds at the end of the FIFA World Cup 2018 European group G Qualifiers football match beetween Liechtenstein and Italy on November 12, 2016 at the Rheinpark Stadion in Vaduz. / AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Италия ще търси вендета от Германия за елеминирането от Евро 2016. За това призна селекционерът на "адзурите" Джампиеро Вентура преди контролата вторник вечер.

"Естествено, че искаме да вземем реванш заради загубата на еврофиналите- обясни Вентура. Това е важно за нас, но по-важно е как ще се представим в срещата. Германците са най-организираните хора на планетата и това прави мача неудобен за експерименти, но аз не се страхувам. Ние искаме да играем футбол и да печелим винаги. Може би среща с по-слаб съперник щеше да бъде по-удобна за това, което искам, защото мачовете с Германия винаги са нещо по-специално за нас".

"Резултатите са важни, но винаги трябва да гледаме към бъдещето. То не е само утре. Този мач с Германия трябва да покаже именно как ще изглеждаме в следващите години", допълни той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят