Ердоган: Турция е приела 3,6 млн. бежанци, Западът трябва да направи същото

Кметът на Благоевград направи първа копка на модерна спортна площадка в СУ „Арсени Костенцев“

Фандъкова: Създаваме четири индустриални зони в София

Правителството закрива почетното консулство в Монако

Самолет на испанските военновъздушни сили се разби в морето край Мурсия, двама са загинали

Община Търговище с нов главен архитект

Завърши ремонтът на виадукта при 37-и километър на магистрала „Хемус“ към София

С камбанен звън Враца посрещна Българския патриарх Неофит (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 18 септември 2019 г.

Мишел Темер заяви, че свалянето на Дилма Русев е било преврат

В село с 8 души възродиха 4 паметника

Община Свищов и УНИЦЕФ ще си сътрудничат по Програмата „Работилница за родители – Да пораснем заедно“ Програмата е универсална и е насочена към родителите на деца до 4 години

България в топ пет с инвестиции по Плана „Юнкер“

Тренировката на Славена Вътова за супер тяло (ВИДЕО)

„Алфа Рисърч“ измери слаба подкрепа за обединение срещу действащи кметове на балотаж

И волейболът срещу Закона за хазарта

Българската федерация по волейбол (БФВ) се присъедини към позицията на БФС и водещите футболните клубове, които се противопоставиха на намеренията за промени в Закона за хазарта. Най-успешният отборен спорт у нас публикува отворено писмо, адресирано до министър председателя Бойко Борисов, вицепремиерите Томислав Дончев и Валери Симеонов, министъра на спорта Красен Кралев и председателите на парламентарни комисии – Менда Стоянова (бюджет и финанси), Вежди Рашидов (култура и медии), Петър Кънев (икономическа политика и туризъм), Данаил Кирилов (правни въпроси) и Хасан Адемов (труд, социална и демографска политика).

“Промените биха имали пряко неблагоприятно въздействие върху българския спорт и в частност българския волейбол, заради което считаме, че няма причини да се приемат – гласи част от писмото. – Лотариите подпомагат волейболни състезания от ранга на световно и европейско първенство, реализирането на които не е възможно да се осигури само със средствата, предоставени от държавния бюджет.“

В началото на годината БФВ сключи спонсорски договор с Националната лотария за спортно събитие №1 у нас за годината – световното по волейбол. През септември България е домакин на мондиала за мъже съвместно с Италия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.