И в „Люлин“ е спряно топлоподаването

Снимка: Pixabay

Спряно е топлоподаването в ж.к. Люлин, съобщиха от „Топлофикация“. Авария на топлопровод е засегнала 3-ти, 4-ти, 5-ти и 6-ти микрорайон.

От дружеството уверяват, че незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването.

Тази сутрин инж. Боян Паунов от „Топлофикация“ заяви пред БНТ, че в момента било възстановено топлоподаването във всички квартали на София. Тъй като все още се работело по отстраняване на проблема, било вероятно да има „колебания“ в „Младост“, „Дървеница“, „Мусагеница“ и „Студентски град“.

По-рано от дружеството съобщиха, че поради авария на топлопровод е спряно топлоподаването в кв. „Студентски град” към 67 абонатни станции в района на: бул. „8-ми декември”, ул. „Акад. Ст. Младенов”, ул. „Атанас Манчев”, ул. „Акад. Борис Стефанов”, ул. „Джон Ленън”, ул. „Йордан Йосифов”, ул. „Христо Данов”, ул. „Харалампий Попйорданов”, ул. „Ст.Младенов”.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. преди 2 години същите тези райони бяха в най горещите месеци без топла вода и с разкопани улици ,поради ремонт и цялостна подмяна на тръбопровода и оттогаеа честр точно тези микрорайони са в аварии.Некачествен ремонт и качествено усвоени средства!Хеала на тези некадърници

  2. ТИЯ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ, РЪКОВОДСТВОТО ДЕ, ДА ГИ РАЗКАРАТ. ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВЕДНАГА СТОЛИЧНА ОБЩИНА. ЗАЩО Г-ЖА ФАНДЪКОВА МЪЛЧИ ПРИ ПРОБЛЕМ, КОЙТО КАСАЕ ПОЛОВИНАТА ГРАД. БЕЗОБРАЗИЕ.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.