И в "Надежда" останаха без парно

Сагата със столичното парно все още изглежда далеч от развръзката си. В следобедните часове на днешния ден без отопление остана по-голямата част от ж.к. „Надежда”. От "Топлофикация София" съобщиха, че без парно са четири района на - 3, 4, 5 и 6 част.

Възстановено е топлоподаването към ж.к. „Люлин”-3 и 6 част, но в следващите часове все още са възможни временни колебания, се казва още в съобщението.

Продължава работата за възстановяване на топлоподаването към ж.к. „Люлин”- 4 и 5 част, което беше преустановено вчера вечерта, съобщиха от компанията.

Преди часове е открит пробив, за отстраняването на който е спряно топлоподаването към ж.к. „Надежда”-3, 4, 5 и 6 част. Всички аварийни екипи на топлорайон „Люлин” са включени в отстраняването на авариите и ще се работи денонощно до възстановяване на топлоснабдяването.

За отстраняване на пробив на магистрален топлопровод на „Цариградско шосе” са от днес следобед е спряно топлоподаването към кварталите „Младост”-1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница” и част от „Малинова долина”

Всички екипи на „Топлофикация София“ ЕАД работят без прекъсване по отстраняване на аварията!

Дружеството уверява своите клиенти, че за тези часове и дни, в които не е имало топлоподаване, на абонатите няма да се начисляват суми за топлинна енергия.

От дружеството поднесоха извиненията си на всички засегнати абонати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България