И в „Надежда“ останаха без парно

Сагата със столичното парно все още изглежда далеч от развръзката си. В следобедните часове на днешния ден без отопление остана по-голямата част от ж.к. „Надежда”. От „Топлофикация София“ съобщиха, че без парно са четири района на – 3, 4, 5 и 6 част.

Възстановено е топлоподаването към ж.к. „Люлин”-3 и 6 част, но в следващите часове все още са възможни временни колебания, се казва още в съобщението.

Продължава работата за възстановяване на топлоподаването към ж.к. „Люлин”- 4 и 5 част, което беше преустановено вчера вечерта, съобщиха от компанията.

Преди часове е открит пробив, за отстраняването на който е спряно топлоподаването към ж.к. „Надежда”-3, 4, 5 и 6 част. Всички аварийни екипи на топлорайон „Люлин” са включени в отстраняването на авариите и ще се работи денонощно до възстановяване на топлоснабдяването.

За отстраняване на пробив на магистрален топлопровод на „Цариградско шосе” са от днес следобед е спряно топлоподаването към кварталите „Младост”-1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница” и част от „Малинова долина”

Всички екипи на „Топлофикация София“ ЕАД работят без прекъсване по отстраняване на аварията!
Дружеството уверява своите клиенти, че за тези часове и дни, в които не е имало топлоподаване, на абонатите няма да се начисляват суми за топлинна енергия.

От дружеството поднесоха извиненията си на всички засегнати абонати.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Много ще плаща монопола преди да си отиде. Разбира се те са се хмм подсигурили с парета. Знаят, че обирите им няма да са вечни и в един прекрасен миг ще трябва да си ходят, когато робите се събудят и откажат да си дават заплатата на монополите за калпава работа.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.