И Гари Невил идва в София за благотворителния мач

Поредната легенда на "Манчестър Юнайтед" и английския футбол ще уважи благотворителния мач, който организират Димитър Бербатов и Луиш Фиго в София. Става въпрос за Гари Невил. Той се присъединява към бившите си съотборници Пол Скоулс и Райън Гигс, които също ще вземат участие в двубоя на 14 юни. Новината беше съобщена от Бербатов.

Ето какво написа бившият нападател на "червените дяволи" във Фейсбук:

"Още един от големите капитани на „Манчестър Юнайтед”. Винаги готов за битка, винаги надъхващ отбора преди мач, винаги намиращ правилните думи след загуба. Неслучайно сега е един от най-добрите анализатори на играта.

Той е сред титаните, прекарали цялата си паметна кариера в един клуб. Той е сред „младоците на Фърги“ - дебютира на 17 г. за „Манчестър Юнайтед“ при сър Алекс Фергюсън. И остава на „Олд Трафорд“ 19 години. Той е сред най-титулуваните футболисти в Англия и въобще в Европа със своите 20 трофея. Сред тях 8 шампионски титли във Висшата лига и 2 купи от Шампионската лига. 5 години е капитан на „Манчестър Юнайтед“. 5 пъти е избиран в идеалния отбор на английската Висша лига.

Гари Невил. Очакваме го в София!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ