И германец скочи на Роналдо

Portugal's forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates with Portugal's defender Pepe after scoring a penalty during the 2017 Confederations Cup group A football match between New Zealand and Portugal at the Saint Petersburg Stadium in Saint Petersburg on June 24, 2017. / AFP PHOTO / Mladen ANTONOV

-САНКТ ПЕТЕРБУРГ – Кристиано Роналдо не може да уплаши никого. В атаката срещу футболист №1 в света се включи и германският национал Емре Джан. След като Артуро Видал обяви, че за него Роналдо не съществува, халфът на „Ливърпул” каза: „Той е футболист от световна класа, но не може да уплаши никого.”

Германия може да се срещне с Роналдо и компания на големия или малкия финал за Купата на конфедерациите. Днес Португалия се изправя срещу Чили, а в четвъртък Бундестимът среща Мексико.Очаква се Джан да стартира титуляр. Футболистът започна турнира на пейката, защото лекуваше леко разтежение.

Вероятно целта и на Джан, и на Видал е да разстроят психиката на Роналдо. Португалецът демонстрира завидно постоянство през цялата година и още в началото на турнира обяви, че е дошъл да вдига купата.

В чевъртък Мексико ще разчита на голямата си звезда Хавиер Ернандес. Нападателят с прякор Грахчето се възстанови от контузията, получена срещу Русия и ще бъде на линия за полуфинала. Чичарито, който от една година трупа слава в Бундеслигата с „Байер”, се закани: „Нашата цел е да спечелим турнира и Германия не може да ни спре!” Лошата новина за „ацтеките” е наказанието на Андрес Гуардадо, който пропуска двубоя със световния шампион.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини