И националите от Евро 2004 празнуват юбилей

Последният национален отбор, играл на голям форум, се събира да отпразнува юбилей. Стилиян Петров е организаторът на тима от Евро 2004, който ще си направи затворено парти в популярен ресторант в полите на Витоша в събота. Във вторник подобен купон организираха четвъртите в света, който започна в зала на славата „Христо Стоичков“ и продължи до след полунощ.
Димитър Бербатов и Мартин Петров са потвърдили присъствието си. Не е сигурно дали Илиян Стоянов, който живее в Япония, ще е тук.
Даниел Боримиров ще бъде на втори юбилей за пет дни. Шефът в „Левски“ единствен „оцеля“ в националния отбор от САЩ'94 до Евро 2004. Сигурно Боримиров ще се присъедини по-късно към бившите си съотборници, защото от 21,15 ч „сините“ играят срещу „Локомотив“ (Сф) на старта на сезона в Първа лига.
На партито на четвъртите в света имаше куверти и всеки можеше да вечеря с героите от САЩ. Досега националите от Евро 2004 не са обявявали въобще за своята идея.
След класирането на България за европейското в Португалия нямаме нито едно участие на голям форум. През 2004 година записахме три загуби в групата – срещу Швеция (0:5), Дания (0:2) и Италия (1:2). Единствения гол вкара Валери Божинов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ