Откриха две момичета обявени за общодържавно издирване Криминалисти от Търново засякоха откраднат автомобил

Мъж е открил мумифицирано тяло в своя къща в село Антимово

Спипаха 400 литра нелегален алкохол в къща в Поликраище

Има риск от разхлабване на фискалната политика

Задържаха младеж, пребил жена от Елена

Неправоспособен и пиян водач карал мотор без номера

Проф. Георги Рачев: Катастрофалните сценарии за климата не се потвърждават, но продължава бавното затопляне В Черно море толкова високи температури не са регистрирани от 40 години, каза климатологът

На 79-годишна възраст почина Жорж Ганчев

Друсат се с райски газ в заведенията по морето

Григор Димитров падна с още 4 места в световната ранглиста Това е най-лошото класиране за българина от 28 май 2012 г.

Руски изтребител летя в близкия комсос (ВИДЕО)

Изтича срокът за подаване на заявления за АЕЦ „Белене“

Каква е разликата между добрия и страхотния адвокат?

Румяна Арнаудова: Мартин Трифонов е убил детето с камък

Датският премиер: Идеята да продадем Гренландия на САЩ е абсурдна

Йозджан Дениз и бившата му са любовници

Какво става между Йоздкан Дениз и бившата му съпруга Фейза Актан? Въпреки че се разделиха по документи, в публичното пространство те отново се появяват ръка за ръка и техни общи снимки провокират въпроса: „Ако е така, защо се разведоха?“. Какво коментира по този въпрос журналистическото братство в Турция?

Омур Гедик: „Всички знаем колко силно е привързан Йозджан Дениз към сина си, така че не е трудно да се предположи, че по тази причина продължава да поддържа добри отношения с Фейза Актан. Но, разбира се, техните появи за ръка и съвместната им лятна ваканция е изненада. И все пак, мисля, че това се дължи на преходния период и е възможно да се оженят отново.“

Онур Баштюрк: „Аз изобщо не съм изненадан. Сега има доста хора, които продължават да се обичат и след като се разведат. Защото те отхвърлят тежестта на брака и изведнъж разбират, че все още се чувсват добре заедно. Но когато проблемите отново излязат на повърхността, те най-накрая се разделят окончателно.
Сега Йозджан Дениз и жена му, с която се разведе, преминават през първия етап – любовници след развод… ”

Ченгиз Семерджиоглу: „Това се превърна в шоуто на Йозджан. Две седмици преди развода, връщайки се от Германия, той принуди жена си да лети в икономичната класа на самолета, докато той си беше в бизнес класа. Що за развод е това, след като си правиш снимка, хванат ръка за ръка с бившата си и после е водиш на почивка!?“

Тези коментари се появиха след като стана ясно, че актьорът и Фейза са заедно на почивка в Бодрум със сина си Кузей. Не остана незабелязано от папараците, че Дениз е в добро настроение със сина си и бившата си съпруга край хотелския басейна.

Въпреки че актьорът е взел специални предпазни мерки, той непрекъснато е във фокуса на папарашките обективи. Наскоро репортери го снимаха с бившата му на влизане в рибния ресторант „Саит“в Бодрум. Двамата вечеряха с приятели, после, без да отговарят на въпросите на репортерите, влязоха в колата и се прибраха в хотела при сина си Кузей.

След завършването на снимките на сериала „Истанбулска невеста“, Йозджан Дениз се върна към пеенето и вече изнесе два големи концерта в Кипър, които минаха при голям успех.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.