Йорданка Фандъкова заяви, че ще се направи всичко възможно бул. “Прага“ да бъде довършен до средата на август, а бул. “Княз Александър Дондуков“ - до края на октомври

“Ще се постараем бул. „Прага“ да бъде завършен още в средата на месец август, а бул. „Княз Александър Дондуков“ – в края на октомври,“ съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

По време на своето изказване Фандъкова се обърна към гражданите и призова за търпение от тяхна страна, докато трае процесът на ремонтиране на въпросните булеварди.

Тя допълни, че “ще се постараем бул. „Прага“ да бъде завършен още в средата на месец август, а за бул. „Княз Александър Дондуков“ ще се направи всичко възможно, макар че срокът е по-дълъг, в началото на есента, някъде в края на октомври да имаме завършен обект. Той е много тежък обект. Там имаме подмяна на водопровод и разбира се редене на паважната настилка, което е доста отговорна задача. Тротоарите в момента са безобразни, така че се надявам всички да проявят търпение и да имаме един хубав булевард“.

Друга основна тема в нейното изявление беше и отварянето на втори ход за гражданите към парка на Военна академия от ул. “Хан Омуртаг“.

От думите й стана ясно, че това е гражданска инициатива и се е осъществило със съдействието на кметовете на район “Средец“ и “Оборище“ и самата Военна академия.

 

Коментари

Задължително поле