Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Иво Прокопиев участва в „зелени“ проекти за 11.7 млн. лв. Броил врабчета, снимал орли, лобирал за промяна на екозакони

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

СГС даде ход на делото срещу Йоан Матев

Отиде си Георги Марков

Как един посланик застава зад истината Меглена Плугчиева оборва неверни публикации за България в “Нойе Цюрхер цайтунг”

Турски военни самолети са извършили 42 нарушения на гръцкото въздушно пространство

850 000 лева идват в Сливен за подкрепа на деца с увреждания и семействата им

Йорданка Фандъкова: София ще предостави на пътната полиция 7 газоанализатора

Вече сме финализирали процедурата за закупуване на 7 газоанализатора, които ще предоставим на „Пътна полиция“. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

„Такава уговорка имахме с „Пътна полиция“, тъй като те нямаха възможност да закупят сами тези съоръжения. Ще им предоставим тази техника“, уточни Фандъкова. Тя поясни, че очаква това да се случи до края на ноември. „Виждаме, че всъщност проблемът е с идването на зимата, с отоплението на твърдо битово гориво. Това е другият основен замърсител. Затова заедно с МОСВ работим и се надявам министерството също да придвижи идеите за по-високи стандарти за горивата и източниците“, коментира кметът на София.

По думите й на 22 ноември Столична община ще представи мерките и изпълнението на новата програма за чистота на въздуха. Фандъкова подчерта, че за да е по-чист въздуха, трябва да променим навиците си.

„Разработихме система за управление на трафика. Инвестираме в метрото, в градския транспорт и се надяваме все повече хора да използват алтернативен начин за придвижване. Търсим баланса и разчитаме на гражданите на София и на факта, че всички сме загрижени за чистота на въздуха“, каза Фандъкова.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. А жалкия народ ви търпи вместо да ви набута по затворите каза:

    Доста тъпа лейка! Как се бориш със замърсяването на въздуха – като правиш цената на билета 1.60 лв. и то при падащи цени на горивата? Тия ги разправяй на картофените мозъци ядящи филийки с мас. За да се ползва градския транспорт – трябва цените да са доста по- ниски от тези с кола! За целта тъпачке отчиташ, че цените на горивата падат и е време билета от 1лв. да стане пак 0,40 лв. Ама нали в СО и СОС сте само диви селски маймуни, лишени от здрав мозък и само с болната селска мисъл как и откъде да крадете повече – за вас и индианския ви вожд – та правилните неща ви убягват. Жалка работа не искахме БКП, асега си имаме пак селска БКП пасмина с нови имена = ГЕРБ, БСП, НДСВ, НФСБ, ДПС и тем подобни ДС формирования на тъпи селски милиционери.

  2. Айде вземи мерки и иди си прекопай картофите, СОФИЯ остави на нас софиянците да изчистим въздуха от БКП селяни като вас каза:

    И да не пропуснем да отбележим опита на доста по-добре развити страни от нас за безплатен транспорт в определени дни и пикови часове. Лесно е самоковска картофке учителница по рускому езикому – просто в пиковите часове е добре грАдския транспорт да е БЕЗПЛАТЕН! Ето ти насоки в борбата, а не уреди за мерене и даване на полицаите нови поводи за повишение на заплатата тип рекет/подкуп/. И милиционерите да спрат да реват – 1000лв. за мързел няма да вземат другаде освен в МВР към СДВР на БКП.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.