Йордан Лечков: Има срастване на всички власти в България

Снимка: БТВ

„Има срастване на всички власти у нас. Властта в България е само една – управляващи и останалите”, Йордан Лечков пред БТВ.

„Обещанията на партиите правят впечатление, но това ние сме си виновни, защото искаме да чуем неистини и лъжи. Пари винаги се намират и те са нашите, общите пари, но въпросът е в тяхното преразпределение”, допълни той.

По думите му Румъния е символ на демокрацията – гражданите са поискали нещо и са постигнали целта си. „Ние нямаме този устрем”, категоричен е Лечков.

За ситуацията в културата и спорта, той каза, че настоящият министър, както и следващият са с вързани ръце. „Има групи хора, които само си мерят самочувствието. Всички играят футбол, накрая Германия печели. Всички се мислят за богати, накрая Владимир Путин е най-богат”, каза Лечков.

„Нито една партия не иска децентрализация – това е единственият начин нашата държава да се оправи”, смята Лечков.

„Не мога да кажа, че съм подкрепял ГЕРБ. Бойко Борисов пое като ангажимент още като кмет да се децентрализира финансово държавата. Поетите ангажименти не се свършиха”, каза Лечков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

 1. Данчооо, Данчооо, я спри шмъркането и се осъзнай!Като беше кмет и имаше възможност да крадеш и крадеше тогава властите не бяха свързани!Сега се свързаха!Откога го забеляза това!Я си гледай топката и голата главица!На теб ясно ли ти е ,че ако се извърши една децентрализация от централната власт в София
  , съществуват пет-шест области, които веднага ще се присъединят към Турция?!Ясно ли ти е това бе сливенски мангал?!Тебе питам!

 2. Тоя Данчо е толкова глупав, че да анализираш казаното от него е още по-глупаво.
  Тоя насран задник още в Хамбургер ШФ беше готов и 100 години да рендосва пекайкта, ама да не изпусне заплатата.
  Същото поведение и БФС. Като кмет не го зная, но колкото пъти се е изпускал да каже нещо, винаги си е било тъпо.
  Освен гола срешу немците и лисо теме – кръгла 0.
  Да ме прости бог и ти Данчо не се сърди. Истината не винаги е приятна. Такъв е живота.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.