Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Кабинетът предлага 2 милиарда лева за саниране

Проект на решение за увеличаване на финансовия ресурс на 2 милиарда лева по националната програма за саниране ще бъде разгледан на утрешното правителствено заседание, стана ясно от дневния ред на заседанието, публикуван от пресслужбата на МС.

Предложението е в точка 20 от дневния ред и включва следното: Проект за решение за одобряване на доклад за изпълнението на националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, приета с постановление №18 на Министерския съвет от 2015 г. за приемане на национална програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради , за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмата и определяне на органите, отговорни за реализацията й и за предложение до Народното събрание за подкрепа за продължаване на изпълнението на националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради и действията на Министерския съвет на Република България за увеличаване на финансовия ресурс на 2 млрд. лв.

На 30.11.2016 г. правителството в оставка изплати един милиард лева от бюджета на държавата за саниране. Парите бяха предоставени на държавната Българска банка за развитие (ББР) за обезпечение на вече сключени договори по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Ей услади им се на крадливите герберски свине да крадат по 80%. От пътищата % е по малък за това сега бойко и айдуците му станаха фенове на санирането. Само дето никой не им държи сметка къде какво са санирали. Има няма 50 блока санираха с 1 милиард, а това си е много много яко крадене, над 90% от сумата.

  2. При нас не можахме да се включим тъй като Атака беше минала и промила мозъците предварително на няколко баби и дядовци, че ще им вземат апартаментите.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.