На 18 август 2019 да почерпят

Ясписът не се побира в рамки От палитрата на луд художник

Евакуираха луксозен хотел и къмпинг на Гран Канария заради горски пожар

Експерти: Поне месец ще отнеме цялостният ремонт на моста край Дупница Пожарът на 13 август е засегнал 13 колони и 13 греди

Кои държави прилагат химическа кастрация при педофилия

Интензивен трафик по магистрала „Струма“ и пътя Е-79 към Гърция

Хиляди любители на народния фолклор се събраха в Жеравна

Загинал и десетки ранени при катастрофа на автобус в Русия

17 мъртви щъркела са открити до електропроводи край бургаско село

Прокуратурата повдигна три обвинения на Мартин Трифонов Може да получи 30 години затвор или доживотен

Нинова: Героите от Илинденско-Преображенското въстание показаха силата на българския национален дух

Румен Петков на Петрова нива: Илинденско-Преображенското въстание е неразделна част от българската история

Доброволци обновяват едно от най-големите български села

Евакуираха 400 пътници при авария на ферибот край Испания

Жан-Клод Юнкер ще се подложи на спешна операция

Кабинетът предлага 2 милиарда лева за саниране

Проект на решение за увеличаване на финансовия ресурс на 2 милиарда лева по националната програма за саниране ще бъде разгледан на утрешното правителствено заседание, стана ясно от дневния ред на заседанието, публикуван от пресслужбата на МС.

Предложението е в точка 20 от дневния ред и включва следното: Проект за решение за одобряване на доклад за изпълнението на националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, приета с постановление №18 на Министерския съвет от 2015 г. за приемане на национална програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради , за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмата и определяне на органите, отговорни за реализацията й и за предложение до Народното събрание за подкрепа за продължаване на изпълнението на националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради и действията на Министерския съвет на Република България за увеличаване на финансовия ресурс на 2 млрд. лв.

На 30.11.2016 г. правителството в оставка изплати един милиард лева от бюджета на държавата за саниране. Парите бяха предоставени на държавната Българска банка за развитие (ББР) за обезпечение на вече сключени договори по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Ей услади им се на крадливите герберски свине да крадат по 80%. От пътищата % е по малък за това сега бойко и айдуците му станаха фенове на санирането. Само дето никой не им държи сметка къде какво са санирали. Има няма 50 блока санираха с 1 милиард, а това си е много много яко крадене, над 90% от сумата.

  2. При нас не можахме да се включим тъй като Атака беше минала и промила мозъците предварително на няколко баби и дядовци, че ще им вземат апартаментите.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.