„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

Борисов: Радев е опозиционен лидер За 40 минути не каза една добра дума за държавата, коментира премиерът интервюто на президента

Проф. Тодор Кантарджиев: Изследванията за грип и вирусни заболявания на починалата във Враца ученичка са отрицателни

Оставаме без ток след 5 години

Сачева ще търси Светия синод за социалния закон

ЕК обяви своята „Зелена сделка”

Цигани стреляха и хвърляха камъни по полицаи

София на косъм от трагедия като в Хитрино

Балканстрой с награда за Сграда на годината

Апартаментите за гости с данък до 250 лв. на стая Плащат налог като хотели с 1-2 звезди

Париж разкри реформата на пенсиите Синдикатите я отхвърлиха и обещаха стачките да продължат

Следователи дариха наградата си от ВСС на „Българската Коледа“

Катастрофа между 4 автомобила затруднява движението през прохода „Предела”

Президентът Радев за прокурора, който ще разследва главния прокурор: Въвежда се нова мощна фигура, а нея я няма в конституцията

Варненската УМБАЛ „Св. Марина“ въведе иновативен метод Лекуват пациенти с Паркинсон чрез дълбока мозъчна стимулация

Кадър на „Труд“ изгря в сериал Георги Черкезов играе ученик, който сваля учителката си

Студентът по журналистика Георги Черкезов, който в последната година работеше в онлайн отдела на „Труд“, показа актьорски умения в сериала „София – ден и нощ”.

Той следва втора година във Факултета по журналистика и масова комуникация в СУ, а отскоро работи в маркетинг звеното на една от големите авиокомпании.

Междувременно Георги се изявява като актьор в сериала, излъчван по Нова телевизия. За снимките намира време между лекциите и работата.

Героят на Георги в „София – ден и нощ“ в поредната си неуспешна свалка с учителката по английски език Ася.
Героят на Георги в „София – ден и нощ“ в поредната си неуспешна свалка с учителката по английски език Ася.

В “София – ден и нощ” той играе ученик от 12-и клас, влюбен в преподавателката си по английски език. Тя обаче е безкомпромисна по отношение на взаимоотношенията им. Въпреки купищата съобщения, с които той я залива и букетите, които й подарява, Ася (в ролята – Калина Шопова) е твърда в решението си, че той може да й е само ученик и нищо повече.

Георги разбира за кастинга, докато е на работа в “Труд”. Преглеждайки новините, попада на обявата. И преди е имал актьорски изяви и решава да се пробва. Кастингът бил през август 2016 г., но му се обадили чак през декември, че е одобрен.

Споделя, че работата била изключително интересна, най-вече защото видял как се снима професионално за телевизията. Казва обаче, че никога не гледа епизодите, в които се снима.

“Колегите ми бяха изключително приятелски настоени”, разказва още Георги. Въпреки че участва само в около 10 епизода, от които до момента са излъчени 4, хората го разпознават – най-вече деца, които искат да се снимат с него. Не иска да става филмова звезда, защото “имам крив нос.”

“Но винаги съм обичал да се снимам и да играя. Преди да участвам в “София – ден и нощ”, съм се снимал в различни реклами”, разказва младият журналист и актьор. “Засега просто търся нови приключения”, обяснява Георги Черкезов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.