Кадър на „Труд“ изгря в сериал

Георги Черкезов играе ученик, който сваля учителката си

Студентът по журналистика Георги Черкезов, който в последната година работеше в онлайн отдела на „Труд“, показа актьорски умения в сериала „София - ден и нощ”.

Той следва втора година във Факултета по журналистика и масова комуникация в СУ, а отскоро работи в маркетинг звеното на една от големите авиокомпании.

Междувременно Георги се изявява като актьор в сериала, излъчван по Нова телевизия. За снимките намира време между лекциите и работата.

В “София – ден и нощ” той играе ученик от 12-и клас, влюбен в преподавателката си по английски език. Тя обаче е безкомпромисна по отношение на взаимоотношенията им. Въпреки купищата съобщения, с които той я залива и букетите, които й подарява, Ася (в ролята – Калина Шопова) е твърда в решението си, че той може да й е само ученик и нищо повече.

Георги разбира за кастинга, докато е на работа в “Труд”. Преглеждайки новините, попада на обявата. И преди е имал актьорски изяви и решава да се пробва. Кастингът бил през август 2016 г., но му се обадили чак през декември, че е одобрен.

Споделя, че работата била изключително интересна, най-вече защото видял как се снима професионално за телевизията. Казва обаче, че никога не гледа епизодите, в които се снима.

“Колегите ми бяха изключително приятелски настоени”, разказва още Георги. Въпреки че участва само в около 10 епизода, от които до момента са излъчени 4, хората го разпознават – най-вече деца, които искат да се снимат с него. Не иска да става филмова звезда, защото “имам крив нос.”

“Но винаги съм обичал да се снимам и да играя. Преди да участвам в “София – ден и нощ”, съм се снимал в различни реклами”, разказва младият журналист и актьор. “Засега просто търся нови приключения”, обяснява Георги Черкезов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица