Каква бе 2021 г. за турските актьори от сериалите

Халит Ергенч и Бергюзар Корел

Кой е по-по-най

Тв-поредиците ги направиха известни по света

Едни от най-известните актьори от турските сериали привлякоха вниманието на зрителите в южната ни съседка и в чужбина с новини от личния и творческия им живот.  

Халит Ергенч и Бергюзар Корел станаха родители за трети път

Семейството на известните турски актьори Халит Ергенч и съпругата му Бергюзар Корел отново се попълни. След две момчета сега на звездните родители им се роди момиченце. Бебето беше кръстено Лейла.
Според Ергенч раждането е минало добре, майката и дъщерята са добре.

Припомняме, че заради третата си бременност Бергюзар се отказа от обещаващ проект, избирайки семейство.

Двойката Бергюзар и Халит се смятат за една от най-проспериращите в турския шоубизнес, мнозина ги наричат ​​семейство за пример.

В България Халит е добре известен с емблематичната си роля на султан Сюлейман в телевизионния сериал „Великолепният век“.

Бергюзар Корел участва в многосезонни сериали, които я направиха известна в Турция и други страни. Популярност на Бергюзар й донесе телевизионният сериал "Хиляда и една нощ".

Джан Яман напусна родината си

Преломна точка в живота на популярния турски актьор Джан Яман, много критици наричат ​​участието му в телевизионния сериал „Свободен дух“, успехът на който той все още не е успял да повтори.

След този сериал продуцентите започнаха да се редят на опашка за него с предложения за сътрудничество. Всички фенове на актьора знаят, че след не съвсем неуспешната поредица "Мистър грешка“, той реши да гради кариера в чужбина.

Сега Джан Яман е в Италия, където планира да участва в два мащабни проекта, един от които е сериала "Сандокан" по романа на Емилио Салгари.

Снимките на тази поредица все още не са започнали, но вече стана известно: актьорът ще бъде ангажиран със снимки поне пет години. Италианските медии съобщиха, че "Сандокан" е дългогодишен проект, който включва и музикални и други вариации.

Така става очевидно, че Джан Яман няма да се върне в Турция през следващите години, освен ако не прекрати договора.

Между другото, вторият проект на актьора обещава да бъде не по -малко успешен. Той ще бъде сниман преди "Сандокан". Яман ще сподели главната роля заедно с известната италианска актриса и модел Франческа Чилеми в новия проект "Violet Like the Sea", който ще бъде заснет от RTI и Lux Vide в Рим и Палермо през септември.

Междувременно стана ясно,  че Яман, който планираше да се ожени за италианската телевизионна водеща Дилета Леот, не е присъства на рождения ден на любимата си. Ето защо много  журналисти в Турция предполагат, че двойката се е разделила.

Въпреки публичния скептицизъм относно отношенията на двойката в началото на романтиката им, Джан и Дилета успяха да убедят феновете в искреността на чувствата си. И когато Яман доведе любимата си в Турция, за да се срещне с майка му, феновете на артиста започнаха да настояват за датата на сватбата.
Въпреки че много журналисти са се опитали да се свържат с известните личности, те избягват контакти с медиите.

Феновете на Джан Яман в социалните мрежи активно обсъждат връзката му с Дилета,  като повечето от тях смятат, че информацията за раздялата на двойката е невярна. Спомнете си, че влюбените вече се скараха по-рано.

Тези дни Джан Яман направи изявление, което предизвика обществен протест. „В Италия има само двама популярни турци, Фатих Терим и аз“, каза актьорът. Припомняме, че Фатих Терим е известен в миналото футболист, след това селекционер на националния отбор и футболния отбор Галатасарай. Думите на Яман трогнаха ядосаха много турски зрители и те напомниха в социалните мрежи, че освен Джан много турски артисти са не по-малко популярни в Италия, но просто продължават да градят кариера в родната си страна.

Чаатай Улусой бързо наддава на тегло

Звездата от "Огледален свят" Чаатай Улусой е един от най-талантливите и красиви актьори в турското кино. Той продължава да се изкачва по кариерната стълбица. След сериала "Yeşilçam"/"Зелено" с негово участие, излъчен по BluTV, Улусой завладява зрителите с нов проект, с работно заглавие "Yalı Çapkını"/"Пропускане".
Поредицата се излъчва по турския телевизионен канал 8. Сериалът се снима от OGM Pictures, която е продуцирала едни от най-добрите турски сериали.

В турските медии се появи информация за хонорара, който Улусой ще получи от продуцентската компания . Според журналиста Бирсен Алтунташ, звездата от „Вътрешен човек“, „Кварталът на богатите“ и „Огледален свят“ ще получава 450 000 лири за всеки епизод от новия си сериал. Сумата шокира не само феновете на изпълнителя, но и много продуценти.

Според Бирсен Алтунташ, Улусой е надминал Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу по хонорар. В индустрията на телевизионни сериали Къванч и Кенан бяха лидерите с по 350 хиляди лири за един епизод.

Междувременно стана ясно, че Улусой наддава на тегло и нищо не му помага в това - дори и спортът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали