Какви коли карат турските звезди

Чааай Улусой

Сега Чаатай Улосой е отстранен от спешния проект от Netflix - "Defender". За сметка на това обаче той се изфука пред камерите на турски репортери с нова кола Audi RS6. Цената на чуждестранния автомобил е около 1 милион 100 и хиляди лири. Вярно е, че понякога ползва и старата си кола.

Бурак Йозчивит

Актьорът е известен със слабостта си към колите. В гаража на Бурак Йозчивит се кипрят 6 атвомобила, след които Mercedes SUV, Chevrolet Camaro и Mercedes S350. Актьорът обича да инвестира пари в модернизирането на колите си, така че наскоро е похарчил поне 200 хиляди лири, за ремонт на някои от тях.

Също така през предходните години, Йозчивит имаше страст и към карането на мотоциклета си, но булката му Фахрие Евджен беше много притеснена от това и го накара да го продаде, което той послушно е направил.

Самата Фахрие управлява модел Cherokee от 2002 г., в който тя и Бурак направиха някои подобрения в купето на автомобила.

Елчин Сангу

Любимата на много телевизионни зрители, бе забелязана в скъпарския истанбулски квартал Бебек да пие кафе с приятел. Актрисата се придвижва с личен шофьор с колата си, купена преди около шест месеца. Нейният Range Rover струва 700 хиляди турски лири.

Джем Йълмаз

Комикът и бивш любовник на Джансу Дере, предпочита да кара модела на Mercedes S500 Maybach на стойност 1,5 милиона турски лири. За първи път колата бе видяна паркирана през февруари пред търговски център. Също така в гаража на Джем има Mercedes 500 SL 1992 и Mercedes G AMG.

Актьорът има специална страст и към мотоциклета си Honda GL 1800 GOLD WING на цена 180 хиляди лири.

Октай Кайнарджа

Известният актьор, бивш любовник на Дениз Чакър, се появи в обектива на камерите в района на Бебек в края на зимата. Той караше Cadillac Coupe DeVille от 1970 година.

Актьорът призна, че смята колата си за много красива и че инвестирал в редизайна й солидна сума. Купил колата от частен гараж миналата година.

Мурат Боз

Известният актьор и певец, годеник на Аслъ Енвер, предпочита да се движи с черен Мерцедес AMG GTS, чиято цена варира около 860 хиляди турски лири.

Също така, певецът и съдия в турската версия на шоуто " Гласът на Турция", наскоро се сдоби и с Ferrari, на стойност 3,2 милиона турски лири. Актьорът сподели пред репортери новата си покупка и заяви, че не е изненадан от избора си, тъй като винаги е бил симпатизиран на спортни автомобили.

Гьокче Бахадър

Звездата от поредицата “Малки престъпления” има нова сериозна покупка - автомобил. Актрисата е забелязана в квартал Йеникой с шофьор в новата й придобивка - Mercedes GLA, която струва около 300 хиляди лири.

По-рано Гьокче продаде своя Range Rover Evoque.

Коментари

Задължително поле