Към какво се пристрастяват зодиите

Овен

Кафе и рискове

Овните трудно поддържат ясен ума си след края на работния ден. Тази странност обаче по никакъв начин не отслабва духа им. Чаша горещо кафе или димящо капучино е техният неизменен спътник. Независимо дали става въпрос за шумен офис или уютен апартамент, ще загубите броя на чашите кафе или чай, които Овните могат да изпият за един ден. Тяхната любов към кофеиновите еликсири няма граници. Освен това обожават да са пред телевизора, да гледат предавания и филми с чаша кафе в ръка. И не на последно място, не се страхуват да поемат големи рискове и обичат предизвикателствата. Страстни почитатели са на екстремните изживявания - скачане от скали, парашутизъм, екстремно катерене.

Телец

Работа и храна

Усърдие и труд са синоними на Телците. За тях няма нищо по-ценно от труда им. Едва ли ще ги видите да си бъбрят с колеги и да губят ценни моменти дори по време на обедните почивки. Професионалните им занимания са начело в списъка им с приоритети, служейки като ключов двигател за личностно развитие. Тази отдаденост на работата понякога може да доведе до оплаквания от близките, които искат повече внимание. Телците са най-големите любители на храната, които може да срещнете. В началото може и да не го забележите, но погледнете отново и ще разберете, че винаги хапват или пият нещо. Храната им е нужна за да си набавят нужната енергия, но често се превръща в зависимост.

Близнаци

Пушене и разговори

Въпреки че не всички, но значителен брой хора, родени под знака на Близнаци, развиват любов към пушенето. Те често очакват с нетърпение тези паузи, в които вдъхват ароматния тютюн по време на трудни работни часове, когато нивата на стрес нарастват. Пушенето им дава възможност да се насладят на уединение и да развият здрави взаимоотношения както с колеги, така и с приятели. Самият акт на пушене е момент на релаксация и служи като средство за почивка сред хаоса на ежедневието. Близнаците са пристрастени и към разговорите – всички, които ги познават са наясно, с този очевиден факт. Те могат да говорят без да спират, независимо дали пред един човек или голяма аудитория.

Рак

Лекарства и хазарт 

Ракът не е слаб и хилав, но има забележителен магнетизъм между него и антидепреснатите. Дълбоката чувствителност, която характеризира Раците, често ги кара да търсят утеха в успокояващата прегръдка на тези лекарства. В моменти, когато няма рамо, на което да се облегнат, или състрадателна гръд, върху която да пролеят сълзи, Раците са принудени да потърсят щедра помощ под формата на успокоителни. Тези вещества им дават временна почивка, успокояват изтощените нерви и им дават мимолетно усещане за спокойствие. Раците харесват хазартните игри, търкането на билетчета и всичко, което може да им донесе бързи и лесни пари, без да е нужно да влагат много усилия. 

Лъв

Пазаруване и пътувания

Лъвовете излъчват царствена аура, подобаваща на царя на джунглата. Естествено, те искат да притежават онези неща, които ще ги накарат да се откроят от тълпата, нетърпеливи да блестят ярко във всяка среща или обстановка. За това пазаруването се превръща в абсолютна необходимост за тях. С достатъчно финансови ресурси на тяхно разположение, нищо не им носи повече радост от това да се отдадат на шопинг терапия. Процесът на придобиване на специални съкровища и уникални предмети е като разпалване на вътрешния им огън, на чувство на гордост и удовлетворение. Друга страст на Лъвовете е свързана с пътуването до далечни и красиви места, което им носи духовна наслада. 

Дева

Токсични отношения

Девите са добросърдечни хора, известни с голямата си способност да обичат. Но в основата на тяхната нежна природа е дълбоко вкоренен страх да не загубят любимия човек. Този страх често се превръща в катализатор за дълбока тъга в отношенията. Дори когато осъзнават почти невъзможността да поддържат определена връзка, Девите се вкопчват в партньора си. За тях изживяването на емоционално незадоволителна ситуация е за предпочитане пред самотата. Това ги кара да се вкопчват в нездравословни връзки, жертвайки личното благополучие в името на чувството за сигурност. Девите са силно пристрастени към чистенето и реда, обичат да подреждат дома си и да изпипват детайлите. 

Везни

Социалните мрежи

Везните са най-добрите познавачи на социалните мрежи. Неустоимото желание да проверят за актуализации и да натиснат заветния бутон „Харесва ми“ поглъщат всеки момент, прекаран онлайн. В малко вероятния случай на прекъсване на интернет връзката, почти изпадат в паника. Те стават активни инициатори, обаждат се на интернет доставчика и настоятелно молят за възстановяване на връзката. Толкова е степента на тяхната зависимост от дигиталната сфера. Везните са пристрастени и към бързите свалки и авантюрите, които не продължават дълго. За тях е важно да почешат егото си, и затова лесно се впуска в бързите флиртове, които им дават усещане за превъзходство. 

Скорпион

Секс и лукс

Скорпионите имат неспирно желание за романтика и секс. Именно тази пламенна страст се превръща в пристрастяваща зависимост. Наслаждават се на моменти на дълбока интимност с партньорите си, развивайки връзки, които възпламеняват сетивата. Въпреки че интимността е обичайно желание за много хора, почти е невъзможно да се достигне вродената способност на Скорпионите да обсебват любимите си. Тяхната интимна виртуозност е сила, която оставя незаличим отпечатък върху сърцата и умовете на онези, които имат късмета да я изпитат. Пристрастени са към нестандартния секс, лукса и добрите питиета. Силно ги привлича всичко, което носи наслада и покачва адреналина.

Стрелец

Вълнуващи пътешествия

Когато Стрелците тръгнат на приключение, нищо не може да ги спре. Енергийните им нива се покачват до безпрецедентни висоти, особено когато става въпрос за вълнуващото устремяване, което съпътства покоряването на планински върхове, зареждащите с адреналин спортове или впускането във вълнуващи приключения. Стрелците преуспяват благодарение на силния ритъм на сърцето си, докато прекрачват граници, търсят нови хоризонти и изследват неизвестното. Водени от ненаситна жажда за откриване, тръпката от приключенията прониква в цялото им същество, тласкайки ги напред в свят, пълен с възможности. Стрелците са  пристрастени към всичко ново и непознато.

Козирог

Кулинарни удоволствия

При Козирозите, пътят към сърцето им несъмнено минава през стомаха. Нищо не може да отвлече вниманието им от любимите им деликатеси. Дори когато са заети с важна работа, примамливият аромат на вкусна храна някак успява да проникне в сетивата им. Сякаш имат радар, вграден в носа им, който ги насочва към кулинарното удовлетворение. След като този пикантен аромат достигне ноздрите им, за Козирозите няма връщане назад. Те усърдно следват следите, докато стомасите им се напълнят и задоволят. Козирозите са много отдадени на работата си и благодарение на нея успяват да направят живота си малко по-добър и подреден. Обичат спорта, както и хубавите филми и книги.

Водолей

Забавление и мистерии

Независимо дали става дума за най-новата вълнуваща конзолна игра или интересен роман, често ще откриете Водолеите, потопени в избраната от тях форма на забавление. Това хоби започва от ранна възраст, когато Водолеите са хванати да крият книжка с картинки под бюрото си по време на учебни часове. И с напредването на възрастта тази любов към игрите и литературата само се засилва. То става част от тяхната личност дори когато пораснат. Те са пристрастени към неизвестното и свръх естественото. Може да отделят хиляди часове, в които да мислят за това което съществува, но още не сме го видели с очите си. Пристрастени са отвъдния живот, прераждането, астрологията и гадаенето. 

Риби

Домашните си любимци

Тези мечтателни души намират утеха и радост в романтичните моменти с интимната си половинка. Рибите имат по-традиционен подход към романтиката. Представете си, че вашият партньор се появява пред вас с букет от любимите ви цветя или грациозно ви сваля с пленяващи танци. Ако тези жестове стоплят сърцето ви, тогава имате удоволствието да се срещате с романтични Риби. Те се отличават със създаването на магически преживявания, които надхвърлят нормалните граници. Раят за тях е спането, могат да спят по всяко време на деня и навсякъде. Харесва им да са в света на сънищата. Понякога прекаляват с храната и напитките. Не е изключено да се пристрастят към домашните си любимци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп