Какъв си бил в предишния живот, според зодията

Овен
Поет или лечител

Слънчевият ви знак е Овен? Това означава, че най-важният ви минал живот е свързан с влиянието на съзвездието Риби. Вие сте прероден мъдрец, мистик, поет или лечител. Но е възможно да сте се борили с пристрастяване и дори да сте лежали в затвора. Водили сте уединен живот, насочен към духовното израстване и в служба на хората. В сегашния си живот сте, за да започнете ново начало и да се научите да живеете като свободен дух. Вашата задача е да се опитате да се овладеете и да не се поддадете на егоизма, да не допуснете да се превърнете и сега в жертва. 

Телец
Страховит викинг

Ако Телецът изгрява в първия ви дом, в най-значимото си минало прераждане сте бил под влиянието на Овен. Това съвсем не значи че сте бил кротка овчица, не! Живял сте тежкия и изпълнен с опасности живот на воин, сиреч, бил сте всяващ ужас във врага викинг или съветски генерал през Втората световна война. Импулсивен, артистичен и агресивен интересчия и бохема – с такива качества е възможно да сте живял като богат търговец. За да очистите кармата си, в тои живот трябва да се стремите да туширате склонността да налагате мнението си и да командорите. 

Близнаци 
Развейпрах и сладострастник

Под влиянието на Телеца сте водил разгулен, охолен живот: богати трапези, разкошни дрехи, изобщо - пребогат на плътски удоволствия. Материалните блага са били основното, към което сте се стремил, въпреки, че може да сте бил човек на изкуството, например художник, поет или музикант. Имал сте богат патрон, благодарение на който сте бил доста заможен. В сегашното прераждане интересите ви са по-интелектуални и в сферата на духовното. Задачата ви този път е да не допускате да се превърнете в луд учен или отнесен мечтател. И не се дръжте назидателно с околните. 

Рак
Общителен безхаберник

Изгряващият ви знак в предишния живот е бил Близнаци. Интелектът ви съвсем не е отговарял на емоционалната ви недозрялост. Бил сте общителен безхаберник, с лек характер и неспособен да се обвърже. Трудно е да се каже какъв сте бил в обществото и най-вече с каква професия. Вероятно сте се подвизавал като авантюрист, който се хвърля от една дейност на друга. Но може да сте бил и уважаван търговец, учител, оратор или писател. Сега трябва да поработите за емоционалното си израстване и чувството за отговорност, както и да постигнете баланс между интелект и емоции. 

Лъв 
Игуменка на манастир

Хората със Слънчев знак в Лъв не сте имали късмет в най-важното си прераждане, когато сте били с изгряващ знак в Рак. Призванието ви е било да служите на Бог и хората, затова сте бил или игуменка на манастир, или медицинска сестра. Животът ви е бил едно страдание: разкъсван от неудовлетвореност, дълбоки емоции, вътрешни страхове и колебания – все чувства, каквито в момента не сте в състояние да изпитате. Слава Богу, в този живот сте романтичен, с добро самочувствие, способен на страстна любов. За да изчистите кармата си, трябва да не сте чак толкова егоцентричен.

Дева 
На сцената или на трон

Предишното прераждане на Девите е преминало под знака на Лъва. Това значи, че сте насъбрали достатъчно въздух за напомпаното си его, настъпили сте когото сте могли по мазолите и сте се изявявали или на сцена, или на трон, или по друг начин, но със сигурност сте били в центъра на вниманието. Та именно по тази причина в сегашния живот Девите сте доста трезвомислещи, особено що се отнася до самопреценката.  За да изтриете лошата карма от живота си като Лъв, се впускате в служба на обществото. Целта ви е да върнете дълговете си към хора, които са се жертвали за вас. 

Везни 
Медицинска сестра

Дева е бил изгряващият ви знак в последното и най-важно ваше прераждане. Тогава сте натрупали доста „точки“, с това че неуморно сте работили в полза на други хора, с цената на голяма лична саможертва. Затова в този живот се опитвате да съчетаете хармонично грижата за собственото благо с добруването на околните. Естетическият ви вкус е така изтънчен именно заради големия аскетизъм, в който сте живели като монах, свещеник, медицинска сестра или занаятчия. Задачата ви за този живот е да успеете да преодолеете страстта си към лукса и красивите вещи. 

Скорпион
Дипломат, а може би фльорца

Горките Скорпиони! В предишния си живот сте били Везни – толкова по-приятно, умерено и доволно сте преминали през белия свят, защо ви трябваше сега да се прераждате в отровно насекомо? Били сте глезеници на Съдбата. Затова сега се налага да страдате двойно, сам да въртите себе си на шиш в ужасната пещ на истински ли въображаеми драми. Подвизавали сте се като дипломати, прависти, художници или обикновени фльорци. Тези провинения сега трябва да се изкупват с много сериозност, задълбочено изучаване на философията, религията, природата на нещата и човешките отношения. 

Стрелец
Психолог или психопат

Скорпион сте бил в най-важното си предишно прераждане. Живял сте отшелнически, аскетичен живот, посветен на Бог, поезията или науката. Така че в бившия си живот сте бил учен, писател (на романи на ужасите), психолог или... престъпник психопат. Годините опит, макар и да не си ги спомняте, все пак са основата, върху която стъпвате сега. Те ви дават този отскок в общуването, благодарение на който интуитивно разбирате скритите подбуди на хората. Трябва да се научите да озаптявате егоцентричното си свободолюбие, за да разберете най-сетне какво означава истинската любов. 

Козирог
Капитан на кораб

В предишното си прераждане сте бил Стрелец. Възможно е да сте живял като университетски преподавател, прокурор, капитан на кораб, пътешественик или комедиант. Всичките минали пътувания, бохемски истории с весели компании, цялото това безотговорно шляене сега ще ви излезе през носа. В настоящия си живот сте надарен с чувство за отговорност и вече сте готов да се посветите на трите най-важни неща: работа, още работа и много работа. Кармата ви повелява да се опитате да преодолеете стремежа към материален успех и признание и да се обърнете към духовния свят. 

Водолей
Пътен полицай 

Водолеят е бил в първи дом при раждането ви. Това ви прави човек, който не признава авторитети и чужди правила и не допуска да ограничават свободата му. Така е, защото в най-значимото си прераждане сте живял под изгряващия знак на Козирога. Бил сте достатъчно консервативен, съобразявал сте се с прекалено много хора и сте спазвал твърде много граници. Тогавашната ви професия е била на политик, пътен полицай, лекар или генерален директор на голяма компания. А сега най-важната ви задача е да се научите да овладявате революционерския си дух и да го насочвате към конструктивност. 

Риби
Голям учен 

Имали сте много прераждания, но едно ви е определило като личност в този живот: това на Водолей. Бил сте толкова свободолюбив и дързък, че сега имате нужда да се носите по течението по силата на най-малкото съпротивление. Предпочитате да се концентрирате върху важните неща. За вас „дзен“ не е празна дума. Вие СТЕ дзен. Но сърцето ви е меко и състрадателно и това ви насочва към съвсем друга пътека – тази на милосърдието. В този живот търсите мярката между жертвоготовността и разума. В предишния си сте бил политик, артист или голям учен от ранга на Айнщайн и Коперник.

Коментари

Задължително поле