Как да се подготвим за зимата без да чакаме до заплата

В началото на лятото винаги изглежда, че няма нищо невъзможно. Дори и финансите да ограничават избора ни има цял куп хитри малки стъпки, които могат да удължат морските дни с поне още един, а планираните пари за почивката да си останат същите. Но колкото по-хладно става морето, толкова повече се скъсява денят и толкова по-големи стават сметките. И докато за плажа е достатъчно да имаш бански, то в снега това съвсем не е подходящото облекло.  Още имаме разлики от тена, а вече трябва да мислим как да посрещнем зимата подготвени - най-малкото със сухи крака и топли дрехи. Задачата става още по-трудна, след като лятото си е тръгнало заедно с финансите ни, оставяйки само чудесни спомени, които трудно топлят в студа. Този период обикновено идва и с повече разходи за сметки и належащи покупки и други. Един удобен начин да изпълним плановете си , без да зависим от конкретно число, за да ни изплатят парите, които сме изработили, са атрактивните оферти за бърз кредит до заплата на Вива Кредит.

Така, когато попаднем на точните обувки и дрехи, и сме далеч от заплата, може с едно телефонно обаждане на 0700 45 245 (без допълнително таксуване), няколко клика на www.vivacredit.bg или минаване през най-близкия от  веригата от финансови центрове  на Вива Кредит да получим кредит до заплата ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС от 100 до 350 лв. с възможност за експресно разглеждане до 20 минути. Това е кредит, който трябва да върнем след  две седмици или до месец от получаването му,  с  една вноска.  Като до 16 октомври 2016 г. всеки, усвоил заем ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС в размер на 300 или 350 лв., платим на една двуседмична вноска, може да се възползва от специалното предложение на компанията и да заплати по-ниска цена за кредита – до 35 лева.  Промоционалната оферта идва точно навреме за изгодна покупка, която така или иначе трябва да направим.

Голямо предимство и улеснение е сайтът  www.vivacredit.bg , където клиентите имат достъп до индивидуален профил, благодарение, на който могат  да проверят във всеки един момент параметрите по своя кредит или да удължат срока за ползването му. От своя профил потребителите могат и да кандидатстват за кредит,  като това става много бързо и лесно. Необходимо е единствено да попълнят само част от полетата във формата за кандидатстване и да подадат своята заявка. На сайта се намира и калкулатор, който позволява на потребителите да се запознаят с параметрите на кредитите, да заявят заем с възможност за експресно разглеждане до 20 минути, както и да изберат най-подходящия за тях кредит до заплата ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС за суми от 100 до 350 лв. или кредит на вноски ВИВАКРЕДИТ ПЛАН за суми от 300 до 1 500 лв.

Подготвеният човек е този, който е готов с план Б. Значи зимата вече може да идва - със семейните празници, със снежните игри, с вечерите на топло у дома и с всеки нов ден, който да започнем с усмивка.

Контакти:

Гр. София; ул. "Стефан Стамболов" № 6, офис 4-5

Тел.: 0700 45 245

Е-Мail: [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари