Как почиваме – 5 дни по Коледа и 3 по Нова година

Пет почивни дни по Коледа и три по Нова година. Така ще празнуваме тази година, след като отработването и сливането на почивните дни отпадна.

23 и 24 декември се падат в събота и неделя, а 25 и 26 са Коледа и официално се почива. Но тъй като Бъдни вечер е в неделя, по новата схема ще се почива и в сряда на 27 декември – или общо 5 дни.

По Нова година почиваме на 30 и 31 декември (събота и неделя) и на 1 януари (понеделник). Вторник – 2 януари, е официален работен ден.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Уххаа,това означава,че ония от администрациите на министерствата и в НС още на 22-ри декември ще са изфирясали по родните си места или по Гърция.

  2. Правилно, почивките са само за тях,а ние нали сме роби трябва да работим, за да им осигурим охолния живот

  3. Не са само тези,приятел. Доста са,униформените също ще отбучат колчето рано-рано. Шефовете ще си гушнат готините секретарки и ще се скрият по Варна,Банско и Пампорово.

  4. То и аз съм си пуснал 28ми и 29ти без да съм от администрацията 🙂

  5. Ако следваме схемата за отпочиване, би трябвало и 2ри януари да е неработен ден, тъй като 31ви е официален почивен ден а се пада в неделя.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.