Как се използва черната сол за защита?

Какво означава черна сол и как се приготвя? - В древността хората са използвали черна сол, известна още като вещерска сол, като хомеопатично лекарство. Но този вид черна сол е различен. Този вид сол, приготвена у дома, се използва за създаване на бариера за енергийна защита срещу проклятия, или магии. Разказва се, че черната сол абсорбира негативните енергии около нас, предназначени да навредят на нашите емоции. Може да се приготви с 3,4 съставки - смес от пепел, морска сол, въглен и понякога черна боя.

За какво се използва? - Главно за маркиране на района в дома ви. Може да се използва, за да накарате човек да напусне живота ви, или да я използвате, за да маркирате вашето безопасно място. Смята се, че този вид сол помага да се предпазите от всякакъв вид негативна енергия.

Как се използва? - Черната сол се използва, като се поръси из двора, къщата, под леглото или се държи в буркан. Най-популярният начин за използване на черна сол е да я поръсите в линия точно пред входната и задната врата, както и покрай первазите на прозорците. Ако изпитвате негативна енергия, заобикалящи клюки, гняв и лошо настроение по време на работа, дръжте малко бурканче под бюрото си, процесът е същият за предпазване от кошмари, но солта се държи под леглото ви.

Как да я изхвърлите? - Важно е да се изхвърли правилно след употреба. Така ще сте сигурни, че отрицателната енергия, която искате да отблъснете ще е далеч от вас. Ако сте използвали солта за защитна граница в дома ви, я заровете в задният двор. Ако сте я ползвали по друг начин я занесете далеч от дома си. Може да я изгорите в огнище, да я заровите на кръстопът или да я хвърлите в движеща се вода, например река.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл