Осигуровки и за доходи от продажби в интернет Хората, които извършват стопанска дейност, с вноски като еднолични търговци

20 години навърши Дневният център за деца с увреждания в Дебелец

100 декара от сметището край село Цалапица горят

Премиерът Борисов в Болярово: Докато другите говорят за диверсификация, ние я правим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Компании изтеглят капитали от страната Чуждестранните инвестиции са отрицателни

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на главния прокурор

Дистанционна специалност обмислят за джипитата През есента започва изграждане на национална педиатрия

Изяли сме 12 000 тона мед от трети страни

Евакуираха Айфеловата кула, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея

Деми Роуз като гръцка богиня (СНИМКИ)

Намериха тялото на 68-годишен мъж в Кърджалийско

Камерна опера – Благоевград и камерният оркестър на Македонската филхармония с впечатляващ концерт в чест на Гоце Делчев в Скопие

Оркестър на Камерна опера – Благоевград и камерният оркестър на Македонската филхармония изнесоха впечатляващ съвместен концерт в Скопие, Северна Македония. Музикалното събитие бе организирано по повод 116 години от смъртта на революционера Гоце Делчев.

Музикантите от двете страни представиха богат репертоар пред публиката, част от която бяха заместник-министърът на културата на Северна Македония, кметът на община Делчево, под чийто патронаж се провежда концертът, посланикът на Франция в РС Македония, както и съветници на премиера на РС Македония Зоран Заев.

Участието на Камерна опера – Благоевград е по покана на Международна фондация за сътрудничество и културно съревнование Гоце Делчев, с председател Христо Христов. Солист от българска страна бе Славина Тенева. В програмата бяха включени и стихове на Пейо Яворов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.