Камила Готлиб – непопулярната внучка на Грейс Кели

Камила Готлиб рядко се появява на светски събития, но е активна в социалните мрежи.

Лишена е от правото да претендира за трона на Монако още с раждането си

Има много поклонници

Камила Готлиб е дъщеря на принцесата на Монако Стефани, по-малката сестра на княза на Монако Албер II, и нейния охранител Жан Раймонд Готлиб. Първите две деца на Стефани също са родени по време на тайна връзка с телохранителя є Даниел Дюкрю. Първоначално Луи и Полин не са смятани за претенденти за трона, но след като майка им се омъжва, те са включени в линията за наследяване на престола на Монако.

С Камила обаче всичко е различно. Майката не посочва името на бащата в акта за раждане на момиченцето. Това води до множество слухове кой е биологичният родител. И въпреки че по-късно принцесата назовава конкретно име, Камила остава без право да наследи трона.

За разлика от всички свои роднини, Готлиб не обича обществения начин на живот. Тя рядко се вижда на официални събития в Монако или светски събирания, но е активна в социалните мрежи и показва кадри от живота си.

Княгиня Шарлийн, княз Албер II и племенницата му Камила Готлиб по време на 75-ата годишна гала церемония на Червения кръст.

На 19 юли в Монако се състоя 75-ата годишна гала церемония на Червения кръст, традиционно домакинствана от принц Албер II и съпругата му Шарлийн. Това е една от най-големите благотворителни гала вечери в света и връхната точка на летния светски сезон в кралството. Същата вечер в спортния клуб Salle des Etoiles принцеса Шарлийн се появи в бяла рокля на Louis Vuitton с отворени рамене, украсена със златен колан. Албер направи избор в полза на класиката, но по такъв начин, че да изглежда органично до жена си и да се впише в дрес кода - бял смокинг и риза, черни панталони и червена папийонка. На официалните снимки до тях неочаквано позира още един човек, неформален член на кралското семейство - Камила Готлиб. Тя е с дълга до земята червена вечерна рокля, покрита с пайети.

Благодарение на приликата с баба си - холивудската звезда и княгиня на Монако Грейс Кели, Камила има много поклонници. Напоследък обаче все повече медии започват да се съмняват в естествената є красота и да говорят, че заради склонността си към пълнеене и за да постигне прилика с баба си, 25-годишната Камила се е пристрастила към пластичната хирургия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица