Камила Кабейо пребори психично разтройство

Сега певицата се чувства много по-добре.

Певицата се справила с OCD с медитация

Безпокойство мъчело изпълнителката на е “Havana” 

23-годишната певица Камила Кабейо привлече вниманието на читателите на WSJ с история за борбата си с обсесивно-компулсивното разстройство (OCD). Кубинско-американска звезда описа как влияе това психично разтройство на живота.

Камила отбеляза, че дълго време старателно се преструвала, че при нея всичко е наред, не показвала тъгата и тревогата си в социалните мрежи. “На снимките от миналата година няма да ме видите как плача в колата и говоря с майка ми за симптомите на OCD. Тя и аз седяхме в хотелска стая и четяхме книги за обсесивно-компулсивно разстройство. Чувствах постоянна тревога, която ме задушаваше мъчително ежедневието ми”, казва Кабейо.

Певицата започва да забелязва как я обсебват тревожни мисли, страда от безсъние, усеща буца в гърлото и болка по цялото тяло. “Нещо ме болеше вътре и не знаех как да се справя. За да се излекувам, трябваше да говоря за проблема си със специалисти и да помоля за помощ”, споделя певицата.

В крайна сметка Камила успява да се справи с OCD с медитация, така че сега се чувства много по-добре и не се уморява да повтаря, че социалните мрежи показват перфектната картина, която често е много далеч от реалния живот. Сега певицата разказва как се е трансформирало битието є и съветва хората да практикуват медитацията на любящата доброта, позната като “мета” в будизма.

Междувременно учени от университета на Уисконсин в Медисън и на Медицинския факултет в Харвард установиха, че всекидневната медитация може да забави стареенето на мозъка, съобщи Медикъл Експрес.

Kубино-американската певица стана световноизвестна като част от групата “Fifth Harmony”, която напусна през декември 2016 г. Най-известната песен на Камила Кабейо е “Havana”. Дебютният є солов албум “Camila” дебютира на първо място в класацията “Billboard 200” и получи платинен статус в САЩ.

Коментари

Задължително поле