Камион с червено вино се преобърна на АМ "Струма", няма пострадали

Снимка: Архив

Товарен автомобил "Скания" се преобърна на АМ "Струма" и разля вино в навечерието на Трифон Зарезан, няма пострадали, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент станал снощи при 70-и километър на автомагистралата в посока Дупница и София на излизане от плавна лява крива. Товарният автомобил със софийска регистрация, превозващ бутилки червено вино излязъл от пътното платно и се е преобърнал на дясната си страна в канавката. В този участък в протежение на 200 метра няма мантинела. Десетки от превозваните бутилки са се счупили, водачът не е пострадал. Товарният автомобил превозвал стотици бутилки вино „Каберне Совиньон”, производство на винпром в село край Благоевград.

Още снощи оцелелите, както и счупените бутилки в канавката са събрани, по пътното платно не е имало стъкла. Така за близо година време, при катастрофи автомагистралата бе „освещавана” с бира, кисело мляко, разпилявани по пътното платно хляб, дори и риба, а сега и вино. При това в навечерието на празника на лозаря „Трифон Зарезан” и Св. Валентин, на който се подарява бутилка червено „любовно” вино.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България