Томислав Дончев: Стокообменът между България и Сърбия има значителен потенциал за ръст

Ердоган: Във Варна ще кажа на ЕС – или плащайте, или си признайте честно, че няма да има пари за бежанци

В Анкара задържаха 1,4 кг от радиоактивния елемент Калифорниум

Красимир Вълчев: Учителската заплата трябва да превишава средната за страната

Румен Радев поздрави Владимир Путин за победата на изборите Да работим за разгръщането на съществуващия потенциал на двустранно взаимноизгодно сътрудничество, написа българският президент

Пиян се прави на полицай от Брюксел

Автотърговец на съд, измамил клиент с 4000 евро

Борисов представи инвестиционните възможности в България пред делегация от Катар

Нинова: Кърджали е България. Изказването на Ердоган за Кърджали е поредната провокация към суверенитета и националната цялост на България Настояваме да се постави въпросът за обезщетението на тракийските бежанци

Великобритания и ЕС постигнаха съгласие за преходния период след Брекзит

Борисов свика министрите заради състоянието на пътищата и битовата престъпност "Двеста хиляди души администрация имаме! Ако трябва – всички ги изкарвате навън", каза премиерът

Министър Вълчев: Намаляването на административната тежест е важна задача пред МОН

Може и министри да станат обвиняеми след проверките на болници

Тероризмът и кибератаките не познават граници, заяви Мария Габриел

Полша може да изгони руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания по случая Скрипал

Кампания против просията, извършвана от деца, стартира в Пазарджик

Кампания под наслов “Дайте шанс на детството! Не подкрепяйте просията!”, насочена срещу просията, извършвана от деца, стартира в Пазарджик. През изминалата седмица тематични снимки бяха разположени на площад “Съединение” пред сградата на Областна дирекция на МВР и на пред Драматичния театър “Константин Величков” на централния площад в града.

Идеята на кампанията, организирана от Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Пазарджик, е да се напомни на жителите и гостите на града да спрат да дават пари на просещи деца или на хора с бебета. От една страна това помага на тези хора да влязат в спиралата на бедността, а от друга – много често просещите деца са жертва на насилие.

Между 10 и 17 май паната на изложбата ще бъдат подредени в парк “Острова”, а по време на майските културни празници в Пазарджик ще се разпространяват и флаери на места, където се събират повече хора. Организаторите на кампанията призовават гражданите хората да подават сигнали в полицията, ако се натъкнат на просещи деца.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Основният проблем на Пазарджик са циганите и тази напаст трябва да бъде преборена. Иначе градът е много приятен, ако не са бурките и безбройните цигани, мотаещи се посроянно по центъра.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.