Веселин Марешки: Гласувах за мобилизацията на българския народ срещу политическите брокери и измамнициГласувах за мобилизацията на българския народ срещу политическите брокери и измамници, за правото на същия този народ повече да не бъде лъган и ограбван и за правото му да живее достойно тук и сега. Това заяви днес след като упражни правото си на глас лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки

ЦИК: Машинното гласуване в Перник е преустановено, няма съществени нарушения в избирателните секции

7,23% е избирателната активност в област Велико Търново към 10 ч. Най-висока е в Златарица и Сухиндол, най-ниска – в Горна Оряховица

Валери Симеонов: Гласувах за това България да има в Европейския парламент дейни и смели хора

Волен Сидеров: Гласувах за повече пари за България, еднаква минимална пенсия и заплата за цяла Европа

Ангел Джамбазки: Гласувах за силна България в Европа на отечествата

Община Габрово ремонтира с 1,7 млн. лв. квартални улици До дни ще бъде обявена обществената поръчка

Избирателната активност за евроизборите до 9:00 часа е 3,9 %

Елена Йончева: Тази вечер България и Европа ще бъдат променени

„Джон Уик 3” нахлу в кината Киану Рийвс отново е добре облечен убиец

Сотир Цацаров: До момента има образувани 12 досъдебни производства за купуване на гласове

17 018 души учат в трите висши училища във Велико Търново Преподавателите във вузовете в областта през 2018/2019 учебна година са 1 087

66-годишен мъж е починал след сбиване на площад в Плевен

Корнелия Нинова: Гласувах за промяна и за справедливост

Изцяло без покрив остана автобусът, опитал се да мине под мост в Пловдив

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова представиха в Стара Загора своите приоритети

Пред нас, като партийна структура, стои огромната отговорност – имаме двама представители на Стара Загора в листата на ГЕРБ за кандидати за представители в Европейския парламент – Николай Диков и Йоана Фильова, затова на 26 май трябва да бъдем една от водещите по резултат области. С тези думи се обърна към актива на партия ГЕРБ – Стара Загора областният координатор Пламен Йорданов. „Заслужаваме този успех, защото сме пред вас всеки ден – честни и открити. Поемаме ангажименти, с които можем да се справим, работим за тях. Единственото нещо, което искам да помоля всеки един в тази зала, е да сподели с най-близките си, с приятелите си как се подобряват градовете ни, как Европа променя облика им, както и живота ни“, допълни Йорданов. Той подчерта, че ГЕРБ залага на позитивната кампания, както е било и досега. „Нашите опоненти се опитват чрез лъжи и очерняне на всичко добро, да свалят доверието от нас. Нужно е да се противопоставим – на всяка една неистина да се отвърне с факти и видими резултати“, категоричен бе Пламен Йорданов.

По време на областното събрание в Стара Загора, бяха представени част от кандидатите за представители в Европейския парламент от листата на ГЕРБ – Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова.

„Много е хубаво да си старозагорец, защото тук Европа може да се види, пипне, усети. Да, има още работа, но свършеното тук е за пример“, каза Ева Майдел, която бе евродепутатът, който първи отвори свой информационен офис под липите. „Нашата листа е екип от специалисти, със свои постижения в различни области – всеки от нас има своите каузи“, допълни тя. Майдел бе категорична, че Европа е без алтернатива. „Видели сме много солидарност, много подкрепа, много позитиви“, каза тя. „Продължаваме да работим в тази посока – по-добро образование, по-добри села и градове, повече услуги, възможности за бизнес, достигане на стандарт на живот, който е присъщ за много по-големи държави“, допълни още тя.

„Всяко едно населено място заслужава да има подкрепа и да я получава от ЕС, защото вече 12 години работим за това“, заяви Лиляна Павлова в Стара Загора. „Знаем как се работи, доказали сме го. Грешките сме ги отстранявали. Членството ни в ЕС ни е донесло само добри неща. Затова е важно да сме целенасочени, да сме полезни на всеки един дом, на всеки един регион“, допълни тя и апелира на агресията да не се отвръща с агресия, а с обединение около важните за целия народ каузи.

„След седмица се навършват точно 10 години откакто се прибрах окончателно в България. Заедно с моето семейство не съжаляваме“, каза Йоана Фильова. Две от основните теми, по които тя говори, бяха разрешаването на проблема с демографската криза и подобряване на туристическото лице на България.

„Влизам с огромен хъс, защото с отстояването на правилните идеи и каузите, в които вярваш, е много лесно да го направиш“, категоричен бе Николай Диков. „Европа е в Стара Загора – това е видимо. За мен е чест да бъда в листата на ГЕРБ и да продължа да работя за своя град“, каза още той. Диков определи като най-важната си кауза – защитата на енергийния комплекс „Марица изток“, защото това е от жизнено значение за икономиката, за сигурността, за страната като цяло. „Важно е да има европейски и национален дебат по темата“, заяви Диков. Той определи себе си като оптимист за европейското бъдеще на града си и за страната. „Виждам как за няколко години, благодарение на подкрепата от ЕС, всичко се променя към по-добро, ще работя със сърце и разум това да продължи, защото смятам, че е единствената правилна посока“, обобщи кандидатът за евродепутат от Стара Загора.

В партийното събитие се включиха още общинските ръководства на партията от цялата област, кметове и общински съветници, както и членове на ГЕРБ.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. ми да осъдят лъжците – кой им пречи… освен ако в случая не говорим за „крадецът вика дръжте крадеца“…

  2. инак егати простото ограничено същество, дето не виждало алтернативи – никаква разлика с алцхаймерите в политбюро на бкп – но те бяха в следпенсионна възраст

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.