Депутатите отхвърлиха законопроекта на БСП срещу двойния стандарт на храните

Тодор Чобанов: Половината документи за прием в детските градини ще се събират по служебен път Големият брой чакащи се отнася за яслените групи, каза зам.-кметът на София

Бившият мексикански президент Енрике Пеня Нието приел 100 милиона долара подкуп от Ел Чапо

Електрическа кола за народа Opel чертае смели перспективи за Corsa

БСП покани премиера, а ГЕРБ – президента на дебатите за изтребителите в парламента

Директорският съвет на НИМХ е взимал решения без правомощия, показва одит

Проф. Асен Балтов: 12 000 неосигурени пациенти са минали през „Пирогов“ за година С 6 млн. лв са намалени дълговете на болницата, каза директорът

Любомир Кючуков: Във Великобритания няма мнозинство за каквото и да било решение по Брекзит

Цветан Цветанов: Обществото трябва да знае всичко за разходите по закупуването на новия изтребител

Ген. Симеон Симеонов: ДПС ще подкрепи решението за започване на преговори със САЩ за Ф-16

Майка и син загинаха при пожар в шуменския кв.“Дивдядово“

Румен Петков: Всеки глас за Ф-16 ще е национално предателство

Демонтажът на американската империя Той е спасителен за САЩ и света

На кои два етапа се разделя всяка връзка?

Европарламентът обсъжда санкции за държави, които не водят ефективна борба с корупцията

Кандидатите на „БСП за България“ подкрепят развитието на Девин като балнеоложки център

Снимка: Пресцентър на БСП, архив

Социалистите се ангажираха да съдействат за развитието на града като балнеоложки център. Тази идея беше обсъдена и по-рано през деня от водача на листата- Дора Янкова и кандидат-депутата от Девинския район – Диана Чаушева на кръгла маса, организирана от БСП-Смолян. Гражданите пожелаха туризмът в региона да се доразвие и най-вече да стане обществено достъпен за жителите на града. Дора Янкова заяви, че ще си сътрудничи с местната власт, стига това да е в интерес на гражданите.

За надграждане и подкрепа и в местното здравеопазване призова Дияна Чаушева. Тя обърна сериозно внимание и на темата за образованието. В дискусията се включи учител, който призова учебният материал да се преразгледа и да се отмени сега действащият закон за образователната система на страната. Той пожела и по-добри условия за учителския труд. По темата за образованието се включи и преподавателят по история в Софийски университет Христо Беров, който заяви, че държавата трябва да отгледа здраво и критично мислещи млади хора.

Кандидатът за народен представител Иван Гавазов подчерта, че е необходимо развитието на бизнес средата в региона и представи програмата на социалистите в сектор икономика. Според него няма как един град и област, особено за планински регион като този, да се развиват без да има целенасочени държавни инвестиции. Това е условието, за да останат младите семейства в града и да имат равностоен на големите градове начин на живот.

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” се обявиха за една социално справедлива държава и подкрепа за Родопския регион. А жителите на град Девин пожелаха успешно и силно управление на социалистите и по-добро бъдеще за родния им град.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.