Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

Кандидатите на “БСП за България” подкрепят развитието на Девин като балнеоложки център

Снимка: Пресцентър на БСП, архив

Социалистите се ангажираха да съдействат за развитието на града като балнеоложки център. Тази идея беше обсъдена и по-рано през деня от водача на листата- Дора Янкова и кандидат-депутата от Девинския район – Диана Чаушева на кръгла маса, организирана от БСП-Смолян. Гражданите пожелаха туризмът в региона да се доразвие и най-вече да стане обществено достъпен за жителите на града. Дора Янкова заяви, че ще си сътрудничи с местната власт, стига това да е в интерес на гражданите.

За надграждане и подкрепа и в местното здравеопазване призова Дияна Чаушева. Тя обърна сериозно внимание и на темата за образованието. В дискусията се включи учител, който призова учебният материал да се преразгледа и да се отмени сега действащият закон за образователната система на страната. Той пожела и по-добри условия за учителския труд. По темата за образованието се включи и преподавателят по история в Софийски университет Христо Беров, който заяви, че държавата трябва да отгледа здраво и критично мислещи млади хора.

Кандидатът за народен представител Иван Гавазов подчерта, че е необходимо развитието на бизнес средата в региона и представи програмата на социалистите в сектор икономика. Според него няма как един град и област, особено за планински регион като този, да се развиват без да има целенасочени държавни инвестиции. Това е условието, за да останат младите семейства в града и да имат равностоен на големите градове начин на живот.

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” се обявиха за една социално справедлива държава и подкрепа за Родопския регион. А жителите на град Девин пожелаха успешно и силно управление на социалистите и по-добро бъдеще за родния им град.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.