Момиче почина в гимназия в Димитровград Трагичният инцидент е станал в част по физическо

Михаил Касабов – президент до конгрес

БАБХ изтегли от пазара над 250 кг пушена риба от Румъния, заразена с листерия

Веселин Марешки оправдан на първа инстанция за изнудване и заплахи Приятели на ищеца окупираха съда с плакати и викове "Мафия" и "Продажници"

Скандален италианец: Със сър Алекс уговорихме мач, дадох му „Ролекс“

Изоставиха бебе пред петричката болница

Енергийният министър инспектира нова инфраструктура за стъкларските заводи в Търговище

Експлозия в джамия в Афганистан уби най-малко 28 души и рани десетки

Димитър Радев: Решението за еврото е стратегическо, а не конюнктурно

Камери спряха грабежите в Слънчев бряг Над 300 покриват 80% от територията на най-големия курорт у нас

Япония премахна забраната за внос на българско пилешко

БНБ пуска нова банкнота от 50 лева с нови защитни елементи Влиза в обращение от 1 ноември тази година

Вицепрезидентът Йотова: Ролята на Съда в Страсбург е динамична и продължава да нараства

Кандидатите на „БСП за България“ подкрепят развитието на Девин като балнеоложки център

Социалистите се ангажираха да съдействат за развитието на града като балнеоложки център. Тази идея беше обсъдена и по-рано през деня от водача на листата- Дора Янкова и кандидат-депутата от Девинския район – Диана Чаушева на кръгла маса, организирана от БСП-Смолян. Гражданите пожелаха туризмът в региона да се доразвие и най-вече да стане обществено достъпен за жителите на града. Дора Янкова заяви, че ще си сътрудничи с местната власт, стига това да е в интерес на гражданите.

За надграждане и подкрепа и в местното здравеопазване призова Дияна Чаушева. Тя обърна сериозно внимание и на темата за образованието. В дискусията се включи учител, който призова учебният материал да се преразгледа и да се отмени сега действащият закон за образователната система на страната. Той пожела и по-добри условия за учителския труд. По темата за образованието се включи и преподавателят по история в Софийски университет Христо Беров, който заяви, че държавата трябва да отгледа здраво и критично мислещи млади хора.

Кандидатът за народен представител Иван Гавазов подчерта, че е необходимо развитието на бизнес средата в региона и представи програмата на социалистите в сектор икономика. Според него няма как един град и област, особено за планински регион като този, да се развиват без да има целенасочени държавни инвестиции. Това е условието, за да останат младите семейства в града и да имат равностоен на големите градове начин на живот.

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” се обявиха за една социално справедлива държава и подкрепа за Родопския регион. А жителите на град Девин пожелаха успешно и силно управление на социалистите и по-добро бъдеще за родния им град.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.