Борисов: Отчитаме бюджетен излишък от 1 921 млн. лв. за 2018 г. Не задлъжняваме и не оставяме дългове на следващите поколения, съобщи премиерът

Смядово в траур за загиналото семейство при адската катастрофа край Омуртаг

Дженифър Лорънс се омъжи От сватбата й има само една снимка

Потрошиха джип на полицията във Видин

Военни иззеха невзривен боеприпас, открит край Пловдив

Сергей Лавров: Отношенията между Русия и България са основани на дълбоки исторически и културни традиции

Паспортната дирекция с удължено работно време във връзка с предстоящите избори

Горски педагози демонстрираха авторски уроци Правят сайт и учебно помагало

Германия обмисля да изгради собствен космодрум

Арестуваха двама афганистански мигранти за изнасилване на непълнолетно момиче в София

Посланикът на Русия: „Балкански поток“ ще изведе руско-българските отношения на качествено ново ниво

Чавушоглу: Ако до 35 часа кюрдите не се оттеглят ще продължим с военните действия в Сирия

Обраха кола в района на Еменския каньон Сръчните апашите свили 550 лева

БАБХ: Над 300 кг опасен колбас е изтеглен от търговска мрежа у нас

Кандидатите от БСП за България от Съединение: Промяната е наложителна

„На 26 март ще започне промяната!“, категорични бяха жителите на община Съединение, присъстващи на срещата с кандидатите за народни представители от БСП за България в област Пловдив. Да ги запознаят с визията на левицата  за управление на страната на срещата присъстваха водачът на листата Георги Търновалийски, третият в  нея Галин Дурев, Атанас Телчаров, Виолета Христодулова,  Йордан  Попов, Атанас Телчаров и Пенка Запрянова. В проблемите, стоящи пред жителите на общината, ги въведе Елена Попова, която е  изборът на  БСП  Съединение  в листата.

Образованието, земеделието, вътрешната сигурност и опазването на домовете бяха само част въпросите, вълнуващи хората.Кандидат-депутатите представиха предлагания от БСП нов модел на финансиране на българските предприятия, чрез създаване на фонд „Индустрия“ и фонд „Иновации“.

„Първият ще бъде с начален капитал от 500 млн. лв. и ще финансира предприятия, които имат стратегия за създаване и развитие на индустриални мощности на пазарен и регионален принцип, които създават определен брой работни места и наемат млади специалисти. Вторият – се предвижда да има начален капитал от 150 млн. лв. и да бъде ориентиран към подкрепа на млади български инженери и специалисти, които да основават свои фирми и  по този начин да откриват нови работни места.“- разясни   Георги Търновалийски.

„Необходим е ред в държавата, въвеждане на правила. Затова ще подкрепим БСП с нашия вот – за повече държавност. Днес подкрепата на държавата я няма нито в образованието, нито в здравеопазването. На 26 март ще стартираме заедно промяната, с гласуване с номер 10 в бюлетината, за тези, които могат да спасят  България. „- категорични бяха  присъстващите.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.