Георги Вълев от „Килърите“: Властта и бизнесът убиха Петър Христов

Дете е със счупен крак в болница, след като е блъснато на пешеходна пътека във Варна

Премиерът Бойко Борисов обсъди темата за единния цифров пазар с министър-председателя на Люксембург Ксавие Бетел

Удължиха извънредното положение в Турция с още три месеца

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в петък, 19 януари 2018

Отвод на съдията по делото Мартин Петров – „УниКредит Булбанк” Бивша служителка на трезора обявена за национално издирване

Цветан Цветанов проведе серия от работни срещи в Лондон

Германия задмина САЩ като световен лидер Рекордно ниско доверие към Съединените щати, изпреварва ги и Китай

Екатерина Захариева: Договорът за добросъседство с Македония няма да остане само на хартия

Турция търси руска подкрепа за щурм в Сирия САЩ отричат за новата “сирийска армия”

500 милиона лева търсят общините за туризъм Най-скъпият проект в картата на ресорното министерство е на община Челопеч за Моторспорт парк на стойност 120 млн. евро

Влак блъсна изоставена каруца в Казанлък, спряно е жп движението между София и Бургас 

Румен Порожанов: България притежава значителен потенциал за производство на качествена продукция

Божидар Данев, председател на АОБР, пред “Труд”: Зелените блокират инвестиции и работни места Когато икономиката не се развива, няма работа и увеличение на доходите

Кремъл: Новият закон за суверенитета на Киев се равнява на подготовка за война

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с над 200 жени от Златоград

Срещата ми с вас в Златоград ме зарежда с още повече енергия и ми дава още повече сила. Сигурна съм, че с вашата подкрепа и с доверието на всички останали жени в България заедно ще успеем да гарантираме стабилността на страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с над 200 дами от цялата община Златоград. Тя посочи, че като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят всички политики, които са в интерес на българските граждани. Цачева подчерта обаче, че с вицеадмирал Манушев ще бъдат коректив на всяка институция, когато видят, че има решения, които не срещат одобрението на обществото.

“Като жена и като президент съм призвана да пазя единството на българската нация, да работя за образована и просперираща България и да помагам на всички български граждани”, каза още Цецка Цачева пред жените от Златоград.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев благодари на жените от Родопите за тяхната искрена подкрепа и топло посрещане. “Хората от Родопа планина винаги сте ме впечатлявали с вашата откритост, искреност и доброта. Моля ви, помогнете ни с вашия глас на 6-ти ноември, за да изберем първата жена президент на България. Цецка Цачева е достоен и способен човек, в чийто ръце можем да поверим България”, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на жените в Златоград, че са подкрепили за втори кметски мандат Мирослав Ячев. Цветанов призова жителите на общината да гласуват доверие и на президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. “Вие имате честта да живеете в перлата Златоград. Вашият кмет Миро живее и диша с мисълта как да направи Златоград още по-добро място за живеене. Сигурен съм, че с вашата подкрепа за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заедно ще успеем да гарантираме стабилността на България с номер 17 в бюлетината”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че Цецка Цачева е станала първата жена председател на Народното събрание, благодарение на своите професионални умения и човешки качества. “Тя заслужи доверието на всички парламентарни групи, не само на тази на ГЕРБ. Цецка Цачева се доказа като професионалист, експерт и най-вече като диалогичен човек, който държи на първо място на реда и на законността”, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветанов напомни, че правителството на Бойко Борисов гарантира развитието на всички български общини, без да ги дели на наши и ваши или на големи и малки, както са правили други управляващи. “Вярвам, че заедно ще продължим да вървим посоката на развитието”, каза още Цветан Цветанов пред дамите от Златоград.

Цветанов: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заслужават подкрепата на всички български граждани, защото са достойни хора

Отговорникът за развитието на Златоград е силната местна власт в лицето на кмета Мирослав Ячев. Може ли кметът да работи успешно, ако има слабо правителство, политическа криза и нестабилност – не. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Златоград.

Той обясни, че по време на избори хората гласуват за личност и за партията, която седи зад тази личност. По думите му, това е необходимо, за да бъде ясно кой носи отговорността. „Винаги, когато Миро е поставял въпроси, свързани със Златоград пред държавното управление, той винаги е намирал разбиране. Пример за това е пътят Златоград – Ксанти, който дава една допълнителна възможност за развитието на бизнеса тук. Миро успя да се възползва прекрасно от европейската солидарност с всички тези инфраструктурни проекти, които създадоха нормална среда за живеене на хората. Това е възможност за поминък, за бизнес, за да може да идват повече туристи, които да се възползват от гостоприемството на Златоград и от красотата на Родопите“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Златоград на 6-ти ноември да гарантират с гласа си стабилното правителство на Бойко Борисов, което има днес, за да може Мирослав Ячев да продължи да работи в интерес на хората в Златоград. „Самият факт, че една малка община като Златоград се възползва от Националната програма за енергийна ефективност е показателен. Подкрепата на хората за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината ще бъде гаранция за стабилността на правителството, което предвижда отпускането на 1 млрд. лв. за продължаване на програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни жилищни сгради“, подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб обясни пред присъстващите, че прокарването на минералната вода до Златоград е поет ангажимент, за изпълнението на който се работи. „Това ще даде допълнителна възможност за Златоград. За нас като политици това е приоритетна задача, за да можем да подкрепим местната власт. Около 10-12 млн. лв. е стойността на целия проект, търсят се възможности за изпълнението му по европрограмите. С комуникацията, която е изградена между МОСВ и местното управление, съм уверен, че това ще бъде факт“, каза Цветанов.

Цветан Цветанов заяви, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са достойни хора, които заслужават подкрепата на всички български граждани. „Както Мирослав Ячев не се промени към жителите на Златоград, а стана по-отговорен към тях, така и Цецка Цачева не се промени за десет години в политиката. Тя получава голяма обществена подкрепа. Пламен Манушев е истински патриот, дал 40 години от живота си за българската армия. Те са невероятен тандем. Да им гласуваме доверие с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цветанов.

Професор Николай Овчаров изрази своята категорична подкрепа за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. По думите му, държавното управление, което има България в момента, може да донесе единение на нацията. „Това не зависи само от ГЕРБ, а и от другите партии, които трябва да го разберат“, заяви той. Проф. Овчаров подари на Цецка Цачева книгата „Цар Иван Шишман – защитникът на отечеството“ с пожелание да защитава българския народ така, както цар Иван Шишман е пазил България.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.