Кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски към жители на Враца: Дайте своя глас за хора, които ще градят Европа

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

„Многократно отправихме нашите послания към гражданите на област Враца и изказахме нашите аргументи, с които заставаме пред вас. Споделихме постигнатото и визията за бъдещето, а то е добро тогава, когато имаме силно представителство в Европейския парламент. Ние, от ГЕРБ, и нашите приятели от СДС сме членове на голямото семейство на Европейската народна партия (ЕНП).

Това е партията, допринесла за развитието на Европа. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на заключителното събитие на предизборната кампания в парк „Дъбника” във Враца. Своята подкрепа за неговата кандидатура изразиха областният координатор на ГЕРБ-Враца инж. Петя Аврамова, народният представител Красен Кръстев, областният управител и общински ръководител на партията Малина Николова, кметът на община Враца Калин Каменов, кметът на Козлодуй Маринела Николова и областният председател на СДС Ирина Иванова.

„Дайте своя глас за хора, които ще градят Европа, знаят как се работи в Европа и са го доказали със своя принос в европейските политики. Дайте своя глас, за да продължим да бъдем достойни членове на Европейския съюз ”, призова д-р Ралчовски.

„С Вашето присъствие давате мощна подкрепа за кандидата на Северозапада д-р Иво Ралчовски. Аз съм горда, че той е в листата на ГЕРБ. Благодарение на нашите обединени усилия област Враца променя своя облик. Имаме по-добри пътища, санирани училища и детски градини. Вярвам, че с Вашата подкрепа на 26 май с номер 12 в бюлетината Враца ще има евродепутат, който ще защитава интересите на Северозападна България. Призовавам Ви да подкрепим д-р Ралчовски, да подкрепим листата на ГЕРБ и СДС, защото в нея са включени знаещи, можещи, компетентни и доказали себе си професионалисти”, каза Петя Аврамова.

„В навечерието сме на важен за България и Европа избор. Нека подкрепим ГЕРБ – партията, която не е губила избори 12 пъти”, подчерта народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев.

Общинският ръководител на партията и областен управител на Враца Малина Николова бе категорична, че Враца следва европейски път на развитие. „Всички ние заедно ще направим така, че този път на развитие да продължи. Враца има дух и сърце. Доказвали сме го винаги, ще го докажем и на 26 май”, посочи Малина Николова.

Кметът на община Враца Калин Каменов подчерта, че Враца се развива и променя благодарение на доброто управление на европейски средства. „Аз вярвам, че когато в ЕП има човек като д-р Ралчовски, който носи Враца в сърцето си, подкрепата за нашия регион ще бъде още по-сериозна. Сигурен съм, че на 26 май всички ще изразим подкрепата си към него”, допълни Калин Каменов.

Областният председател на СДС Ирина Иванова заяви, че европейският път е единственият за България. „Радвам се, че тук има толкова много хора, за които е важно в каква България и в каква Европа ще се събудят на 27 май. Гласувайте с отговорност, разум, със сърце. Гласувайте за себе си и за своите деца с номер 12 в интегралната бюлетината”, призова Ирина Иванова.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика