Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с работници и служители в шивашки предприятия в Раковски

Кандидатът за член на ЕП от листата на ГЕРБ и СДС Младен Шишков се срещна с работници и служители в две шивашки предприятия в Раковски, съобщиха от партията. Той бе придружен от кмета и административен секретар на ГЕРБ-Пловдив област Павел Гуджеров, както и от членове на общинското ръководство на ГЕРБ-Раковски. Шишков сърдечно благодари за гостоприемството и отзивчивостта на домакините, които го приеха изключително радушно.

„Осъзнавайки какво означава да нарушиш работния цикъл в едно предприятие се постарахме да бъдем максимално кратки в посланията си. Въпреки това се получи интересна дискусия, изпълнена както с конструктивни критики, така и с положителни оценки за направеното до момента, коментира Шишков. По думите му основните въпроси, които задават при срещите хората е защо да гласувам и защо да подкрепя ГЕРБ на Европейските избори на 26 май.

Шишков подчерта, че листата на ПП ГЕРБ е съставена от доказани професионалисти, които умеят да общуват с Европейските институции и могат да гарантират, че гласът на България се чува в Европа и даде за пример някои от постиженията на евродепутатите от ГЕРБ: Премахване на двойните стандарти в храните и в стоките, увеличения бюджет за страната през следващия програмен период от 14 на 18 милиарда, като уточни, че този начин се разбива митът за спиране на европейското финансиране след 2020 година. По думите му това означава и повече средства за земеделие, инфраструктура, наука и образование, за младежки политики, за иновации, за развитие на бизнеса. Той заяви, че при добър резултат на Европейските избори, стабилността на правителството ще се запази и то ще продължи да води страната ни в правилната посока. И изтъкна, че едва ли има българин който да иска да се върнат времената на тежки кризи и забавено развитие, които помним от 90-те години и от правителството на Пламен Орешарски.

В заключение Младен Шишков подчерта, че управлението на ПП ГЕРБ успя да утвърди България като надежден и стабилен партньор на международната сцена. Освен това държавата ни е една от най-стабилните и бързо развиващи се на Балканите и в Европа.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика