Осигуровки и за доходи от продажби в интернет Хората, които извършват стопанска дейност, с вноски като еднолични търговци

20 години навърши Дневният център за деца с увреждания в Дебелец

100 декара от сметището край село Цалапица горят

Премиерът Борисов в Болярово: Докато другите говорят за диверсификация, ние я правим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Компании изтеглят капитали от страната Чуждестранните инвестиции са отрицателни

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на главния прокурор

Дистанционна специалност обмислят за джипитата През есента започва изграждане на национална педиатрия

Изяли сме 12 000 тона мед от трети страни

Евакуираха Айфеловата кула, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея

Деми Роуз като гръцка богиня (СНИМКИ)

Намериха тялото на 68-годишен мъж в Кърджалийско

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков в с. Скутаре: Нека бъдем обединени и заедно да постигнем по-добро бъдеще за България

Кандидатът за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков се срещна с актива на ГЕРБ – Марица в препълненото до краен предел читалище на село Скутаре.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, общинският ръководител на ГЕРБ-Марица Гергана Трендафилова, съобщиха от пресцентъра на партията. „Политика на ГЕРБ е да гради и да подобрява живота на българите. За да продължат обаче започнатите проекти и да бъдат реализирани нови, дори в най-малките населени места – е необходима победа на изборите на 26 май. На предстоящия вот трябва максимално много евродепутати да се присъединят към семейството на ЕНП в ЕП, за да бъде защитен българският интерес в ЕС. А ние с кмета Димитър Иванов знаем отлично как да подобрим живота на жителите на нашите общини, но ни трябва вашата подкрепа в изборния ден, коментира Георги Мараджиев. Той допълни, че Димитър Иванов е доказан кмет, който е направил много за общината с пари от правителството и от европейските фондове – нови или обновени детски градини и училища, обновени селски площади, асфалтирани улици в селата, санирани читалища, но за да продължи да променя облика на общината трябва ГЕРБ да спечели европейските избори.

„Показахме, че сме отбор, че градим мостове, а не стени. Защото знаем, че успехът идва не с бързане, а с неспиране. А ние вече 11 години не спираме – да се учим на политика, да градим, да се развиваме, да подкрепяме, да си партнираме. Гаранция за това са подписаните споразумения между ПП ГЕРБ и СДС, „Обединени земеделци“ и ПП „Никола Петков“ и други. И всичко това в името на победата, за която обединихме дясно мислещи хора по призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол. Моят номер е 12, нека продължим да вършим дела, заради които хората ще остават да живеят в нашата община“, призова Димитър Иванов.

Младен Шишков от своя страна подчерта, че убедителната победа на ГЕРБ на европейските избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. „Европейската политика означава солидарност и местната власт трябва да прави всичко възможно за реализирането на различни проекти, които подобряват средата за живот, а вие знаете как. Средства ще има и за улици, и за нови паркове, и за читалища, училища и детски градини, благодарение за извоювания по-висок с 4 млрд. бюджет за България. Но преди парите да дойдат в българските общини трябва да изпратим колкото може повече представители на ГЕРБ в ЕП, които да защитят този бюджет,“ каза още Шишков. „Нека с избора си на 26 май не позволим на тези, които рушат и унищожават, отново да бъдат на власт. Нека бъдем обединени и заедно да постигнем по-добро бъдеще за България, призова Младен Шишков и завърши с думите: „Ние от ГЕРБ не сме най-добрите, но по-добри от нас няма!“.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.