Кание Уест изненадващо се появи в Москва (ВИДЕО)

Снимка: Twitter/ Russian Market

Рапърът Кание Уест, който смени името си на Йе, пристигна в Москва. Първа за това съобщи продуцентката Яна Рудковская.

Сутринта на 30 юни Рудковская написа в своя телеграм канал: „Кание Уест вече е в Москва! Това е супер новина! Отседнал е в самото сърце на столицата! Стискаме палци за шоуто на Лужники!“

Списание "Москвичка", което се издава от Издателство "Редки книги", основано от Кристина Потупчик, публикува видео, за което твърди, че показва как рапърът върви през подземен проход близо до Охотни ряд в Москва. От кадрите не става ясно, че видеото всъщност показва Кание Уест.

Според "Москвичка", "База" и "Маш", Кание Уест е отлетял до Москва за рождения ден на Гоша Рубчински, главен дизайнер на марката Yeezy, която е собственост на рапъра. На 29 юни Рубчински навърши 40 години. Колегата на Рубчински Алена Ткач потвърди пред канала REN TV, че Уест е дошъл за рождения ден на дизайнера. 

Президентът на корпорацията за организиране на концерти PMI Евгений Финкелщайн каза пред руските медии , че не знае защо Кание Уест е дошъл в Москва. От пресслужбата на Лужники казаха на RBC, че няма сключени споразумения относно евентуален концерт на Кание Уест на Лужники. През май Лужники вече отрекоха информация за концерта на Уест в Москва. Тогава телеграм каналите написаха, че шоуто уж е насрочено за 8 юни.

Кание Уест преди това многократно е правил антисемитски изявления, поради което социалните мрежи Instagram и X (преди Twitter) блокираха акаунтите му. Рапърът също симпатизира на Владимир Путин и каза, че иска да се срещне с него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица