Канят непобеден поляк за Тервел

Непобеденият поляк Адам Балски най-вероятно ще е следващият съперник на Тервел Пулев. Бронзовият медалист от Лондон 2012 продължава да търси противник за галата на 27 октомври вАрена Армеец“, когато ще е един от основните подгряващи за боя на по-големия си брат Кубрат с британеца Хюи Фюри.

След отказа на италианеца Фабио Турки от щаба на Тервел са пратили покана на Балски. 27-годишният поляк е със сериозна визитка – 12 победи (8 с нокаут) в 12 мача. Тервел също няма загуба в кариерата си на профи ринга – 11 успешни двубоя. Всичките изяви на Балски обаче са пред родна публика с изключение на дебюта му в Англия. Полските медии очакват в мача да се разиграе европейската титла в полутежка категория.

Очаква се останалите подгряващи мачове на галата да съберат най-добрите профи боксьори на България. Участие вече е потвърдил Спас Генов, а има голяма вероятност среща да си дадат също и Йосиф Панов-Убиеца и Стилян Костов-Пепелянката. Организаторите отЕпик Спортссе опитват да организират дори мачове за ветерани с участието на звездата от миналото Константин Семерджиев-Коко Тайсъна и бившата световна шампионка при жените Галина Иванова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт