Какво ще получи България ако избере Gripen?

Отпуснаха още пари за улици на общините в Разградско Близо 10 млн. лв. станаха целевите средства, отпуснати от правителството

Децата от ДГ №6 „Щастливо детство“ поздравиха хората от Дом „Св. Петка“ в кв. „Струмско“

Европейската комисия постигна споразумение с Италия за бюджета на страната за 2019 година

Спецсъдът пусна под домашен арест Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Песков: Доставките на системите Пейтриът няма да се отразят на споразумението на Москва с Анкара за С-400

Автомобил се преобърна по таван на бул. „България“ в Пловдив Пътник е пострадал и е откаран в болница

Гръцкият президент: Няма да приемем своеволни интерпретации на споразумението за името на Македония

Отхраднаха Аполон от Централна баня

Нови 5 метростанции след 9 месеца

Все още не е ясно дали ще бъде приета оставката на белгийския премиер

Авиомузей открива ученически членски клуб

Трамваите тръгват по „Графа“ утре

Цистерна с 30 тона гориво се преобърна на околовръстния път на Казанлък Периметърът е отцепен, за да се предотврати евентуален взрив

Млада актриса изнася уроци по секс

Карадайъ към младите: Ние трябва да сме готови за властта

Ние трябва да сме готови за властта. Този процес трябва да се развива в координация с различните партийни органи и най-вече с младежката организация. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на съвместно заседание на областните председатели на Младежко ДПС и Централният оперативен съвет на организацията.

В ДПС активните млади хора имат реален шанс за реализация, подчерта Карадайъ. И продължи: „Властта е инструмент за постигане на цели, инструмент за да подобри начина на живот в родината”.

“За да имаме самочувствието и готовността за властта, ние е необходима ясна оценка, ясни идеи за това, което е нужно да се промени и трябва да знаем какво и как ще променим. Много от системите на секторните политики имат проблеми и те се нуждаят от реформи и промяна.” заяви още Карадайъ. Лидерът на ДПС отправи критики към управляващите, че се движат по инерция, без обща идея и визия за нужните реформи, също така и воля за реализирането им. “Ние от ДПС имаме силата да търсим решенията на проблемите и да зададем визията. Ние можем да дадем своя дял и принос за развитието на страната. Смелостта не ни липсва, имаме също волята, знанието и опита. Нужно е да го направим заедно и координирано”, продължи Карадайъ.Форумът излезе с решение да подкрепи инициативата Minority Safepack, която цели да насърчи ЕС да подобри защитата на правата на гражданите на ЕС, които принадлежат към различни етнически и езикови малцинства в рамките на ЕС.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. ДПС винаги е спъвала развитието на държавата.Дано Българския народ никога повече не ги допуска до управлението–ДПС и обръчите от фирми.Прав беше Иван Костов като каза че ДПС е проклятие за България.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.