На 15 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за петък, 15.11.2019

Премиерът Борисов: Няма гръцка компания, която да работи в България и да се е оплакала от нещо (ВИДЕО)

Изчезналото в село Николаево момченце най-вероятно е било отвлечено

Великобритания бави новата Еврокомисия Брюксел в юридически пат

89,65 лв. тол такса от София до Бургас По-екологичните камиони ще плащат по-малко

ЕК започва наказателна процедура срещу Великобритания за отказа да изпрати еврокомисар

Русия създава военна база в кюрдски град в Сирия До неотдавна в Камишли бяха разположени US войници

Вируси с кашлица тръшкат наред Заради топлото време грипът ще се забави

КРИБ подкрепя изцяло предложението първият ден от болничния да не се плаща

Неуспешен дебют за Дерменжиев, звезда на „Нюкасъл“ попари България

Румен Овчаров и Бриго Аспарухов пазят гърба на Нинова Вътрешната опозиция втвърди тона - иска оставката на ръководството и промяна на партийния устав

Борисов от Солун: Газовият интерконектор с Гърция е важен за енергийната сигурност на Югоизточна Европа

Германия спира данък „солидарност” Промяната засяга 90% от плащащите налози

Оставиха за постоянно в ареста 68-годишен, обвинен в блудство с 10-годишно момиче

Карадайъ към младите: Ние трябва да сме готови за властта

Ние трябва да сме готови за властта. Този процес трябва да се развива в координация с различните партийни органи и най-вече с младежката организация. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на съвместно заседание на областните председатели на Младежко ДПС и Централният оперативен съвет на организацията.

В ДПС активните млади хора имат реален шанс за реализация, подчерта Карадайъ. И продължи: „Властта е инструмент за постигане на цели, инструмент за да подобри начина на живот в родината”.

“За да имаме самочувствието и готовността за властта, ние е необходима ясна оценка, ясни идеи за това, което е нужно да се промени и трябва да знаем какво и как ще променим. Много от системите на секторните политики имат проблеми и те се нуждаят от реформи и промяна.” заяви още Карадайъ. Лидерът на ДПС отправи критики към управляващите, че се движат по инерция, без обща идея и визия за нужните реформи, също така и воля за реализирането им. “Ние от ДПС имаме силата да търсим решенията на проблемите и да зададем визията. Ние можем да дадем своя дял и принос за развитието на страната. Смелостта не ни липсва, имаме също волята, знанието и опита. Нужно е да го направим заедно и координирано”, продължи Карадайъ.Форумът излезе с решение да подкрепи инициативата Minority Safepack, която цели да насърчи ЕС да подобри защитата на правата на гражданите на ЕС, които принадлежат към различни етнически и езикови малцинства в рамките на ЕС.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. ДПС винаги е спъвала развитието на държавата.Дано Българския народ никога повече не ги допуска до управлението–ДПС и обръчите от фирми.Прав беше Иван Костов като каза че ДПС е проклятие за България.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.