Красимир Каракачанов: Гласувах за повече ред и сигурност

Снимка: ВМРО

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов упражни правото си на глас в 12:20 часа в СУ "Димчо Дебелянов" на ул. "Пиротска" 78, предаде "Канал 3".

"Гласувах за един добър кандидат за кмет на София, един енергичен млад човек, знаете кой е, няма да го казвам в днешния ден, но гласувах най-вече за това да се разбере, че София не е само център и жълтите павета. В София живеят близо 2 млн. граждани, по-голямата част от тях живеят крайните квартали, в бетонните комплекси и селата. Там трябва да се обърне много повече внимание, отколкото досега", каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той каза още, че е гласувал за "повече ред и сигурност, гласувах за разбиването на гетата и интеграцията на жителите в гетата и най-вече гласувах защото това е изконно право на всеки български гражданин. Тази част от българските граждани, които са с мотива "никой не ми харесва" и не излизат да гласуват на практика подпомагат статуквото, купения вот, вота от гетата, корпоративния вот да предопределя бъдещето ни в следващите 4 години", добави още министърът на отбраната.

Каракачанов коментира избирателната активност. "Към момента, в секцията, в която аз гласувах, избирателната активност е добра. Хубаво е, че хората упражняват правото си на глас, въпреки хубавото време, предполагам, че през целия ден ще е така. Хубаво е, когато повече граждани гласуват. По този начин изразяват отношение към проблемите около тях и търсят начин за тяхното решение, което е най-важното."

Коментари

Задължително поле