Каракачанов: Положението в България няма да се оправи, докато не се намери общ език между партиите

Няма да се оправи положението в България, докато консенсус по основни въпроси между основни политически партии няма, заяви пред БНТ председателят на ВМРО и съпредседател на „Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов.

„Тези 5 политически формации, които са в парламента, ако не намерят общ език по основните проблеми на нацията, ако не търсим съгласие, ако от парламента не се излъчва сигурност, достойнство, единство, как искате обществото да е единно.“

България е изправена на карта дали ще съществува след години, на фона на случващото се в световен и регионален мащаб, заяви Каракачанов.

По времето на Орешарски бяха гласувани санкциите срещу Русия, сега БСП твърдо се обявяват против тези санкции. При гласуването в предишния парламент на предложението за минимална пенсия от 300 лв., депутатите от БСП масово отсъстваха от пленарната зала, каза Каракачанов.

„България ще води приоритетна политика, на принципа „равнопоставеност“. Няма нужда българският премиер да се кара с турския президент. Правият път е да не се нарушава суверенитетът на България и да няма вмешателство във вътрешната политика на държавата“, заяви председателят на ВМРО.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. дебелакът пак се произнася неподготвен. Абе дебелак , ти не беше ли онзи ден на границата да риташ баби1ките в кокалчетата…сега си се зарижил за партиите все едно нищо не било. На такива като тебе , само бой, бой докат ти спукат дебелата глава, малоумна маймуна …

  2. Е, как да се оправи бе лешояд, когато всеки втори е доносник или агент и вече на чужди държави, защото местната е на друга банда. Задника ти зарасна в парламента и ще се пръсне от лакомията ти и това ти е постижението за всички мандати.

  3. Зашо измами Сидеров? Днес най глупавите хора Борисов и Симеонов ще управляват
    България. 7 години ни управлява една ТИКВА сега са две. Нито дума за златните находища и повишаване на пенсиите, нито дума за ЮЖЕН ПОТОК и получаване на евтина газ. Следвайте „евроатлантическите“ цености и ще бъдете поредното провалило се правителство. Те се разпадат , а ние ще отчетен поредната национална катастрофа!

  4. Положението няма да се оправи до като не се въведе изцяло мажоритарна изборна система с едномандатни райони и само до два мандата в парламента!
    Тогава ще изметем от политиката сегашните крадливи партийни върхушки и България ще се изгради наново!
    Всичко друго са демагогски приказки на псевдо демократите! От което следва доунищожаването на България!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.