Каранга е и проблем за ЦСКА

Фернандо Каранга е суперзвездата на ЦСКА, но в един момент може да се окаже и проблем. При 0:0 срещу „Пирин“ се видя - „червените“ прекалено много разчитат бразилецът да вкара заветния гол. А когато на Каранга не му върви, ЦСКА изпада в безизходица. Срещу „Пирин“ тимът направи много голови атаки, изпусна и положения (включително стрелец №1 на лигата), но гол не падна. Благоевградският тим може да се гордее – удържа реми и на „Армията“, и като гост на „Лудогорец“.

„Не трябва да разчитаме само на един футболист – потвърди впечатленият главният мениджър Стойчо Стоилов. - Единственото, което ни липсваше, беше голът. Но това не е малко.“

Треньорът Стамен Белчев е на друго мнение: „ЦСКА не е зависим от Каранга!“ Статистиката обаче говори друго. Само веднъж когато „червените“ са вкарвали и побеждавали, Каранга не се е разписвал – при 1:0 срещу „Септември“. Два пъти тимът няма попадение – срещу „Пирин“ и при 0:1 срещу „Лудогорец“. Във всички останали мачове Каранга е бил сред реализаторите, а три пъти се е оказвал единствен голмайстор за ЦСКА в съответния двубой. От началото на сезона бразилецът има 12 попадения в Първа професионална лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ