Министър Желязков: Приетите текстове в пакета „Мобилност“ ще доведат до повишаване на вредни емисии

Фронтекс: Броят на мигрантите по източния маршрут нараства

Румен Радев: В своята командирска практика нямам нито един загубен самолет, нито един загинал летец

Децата в риск са уязвими от социалния закон Социалистите пращат текстовете в Конституционния съд

Проф. Олег Асенов: Електронната система за тол таксите ще помага срещу нерегламентирания превоз на пътници

Нинова: В правилника на парламентарната групата на БСП няма партийни наказания

Соцвеличия почетоха паметта на Христо Христов (снимки) 100-ина души, работили във външната търговия отбелязаха 88-ия рожден ден на бившия си министър, който почина на 16 ноември

Прокуратурата в Италия разследва Матео Салвини заради служебни полети

НЗОК отпуска безплатно по 2 лекарства за заболяване Лекари се оплакват от новия Националния рамков договор, който предстои да бъде подписан

Сидеров: Не съм част от управлението! Каракачанов има две детски мечти – да бъде министър на отбраната, другата е да измести АТАКА и Волен, която няма да се сбъдне, категоричен е партийният лидер

АПИ: 70% от българите смятат за справедливо камионите и автобусите да плащат по-високи такси

Владислав Горанов: Радев е приел ролята на опозиционен лидер, но понякога с това вреди

Доналд Тръмп нападна Грета Тунберг: Кротни се!

Разследват кардиолози за източване на Здравната каса

Брад и Анджелина ще си поделят децата за Коледа

Картина на Златю Бояджиев с премиера на бал на юристите

Благотворителният юридически бал тази вечер ще започне с уникално двуметрово платно от маестро Златю Бояджиев, което не е показвано до сега. Картината показва ликовете на самия Златю Бояджиев, съпругата, сина и дъщеря му, а като фона зад всеки един от тях е професията и житието му. Събитието се организира за седма поредна година в хотел „Маринела“ – София, а набраните средства са за деца, болни от церебрална парализа.

Собственик на творбата на Златю Бояджиев е внучката на великия майстор на четката Цена Бояджиева – Ценова, а със семейния портрет ще се даде начало на благотворителния търг с картини на различни творци. Актьорът Ники Сотиров, адвокатът-художник Румяна Недялкова, Кеазим Исинов, Иван Яхнаджиев, Красимира Михайлова, Илиан Савков, скулптора Добромир Иван са сред авторите, които предоставят своите произведения за благотворителната кауза.

По време на юридическия бал бъдат отличени и най-добрите адвокати, съдии, нотариуси, прокурори, млади юристи, кантори, синдици и медиатори за 2019 година.

Събитието се организира от Балканската медийна асоциация с подкрепа от Международния Адвокатски Съюз, Адвокатските колегии от цялата страна, Камарата на Нотариусите, Българска Съдийска Асоциация, Професионалната Асоциация на Медиаторите, Асоциацията на Жените Адвокати и Асоциацията на Синдиците в България, които отправят своите предложения за номинации в различните категории.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.