Картофен "терор" в НБА

Лицето ти, когато ме получиш“, гласи коментарът на Франк Камински.

Един след друг играчите в НБА бяха подложени на необичаен „тероризъм“. Звездите започнали да получават колети с... картофи и изписани послания на зеленчука. Първата жертва на анонимния „фермер“ станал Дирк Новицки. През март немският нападател на „Далас“ достигна историческата граница от 30 000 точки в кариерата си. Пратката не съдържа тест, а само принтирана снимка на баскетболиста, на която триумфално ликува с фирмения жест на клуба.

Който и да ми е пратил този картоф, огромно благодаря“, разчувства се германецът.

На следващия ден се оказа, че Новицки не е единственият щастливец. Своите съобщения получават Хасан Уайтсайд (“Маями”) и Франк Камински (“Шарлот“). И докато баскетболистите се радват на своите необичайни подаръци, техните почитатели и експерти започнаха да гадаят от кого ли идват странните колети. И каква е връзката между тези трима играчи?

Най-голям шум обаче се вдига около картофеното послание на Кевин Дюрант. Нападателят на „Голдън стейт“ получава тежка травма, но е изненадан с оригинално послание: „Желая бързо оздравяване, Кевин - гласи надписът. - Надявам се този картоф да облекчи болката ти.“

Вдъхновяващ картоф... благодаря ти, който и да си“, отговори Дюрант.

По адресата на пратката ентусиасти откриват, че „виновникът“ за странните послания е фирма за картофи. А идейният вдъхновител е Рияд Бекхит, старши служител в компанията. Той признава, че от години е страстен фен на играчите от НБА. Както баскетболистите са му доставяли приятни емоции, сега Рияд решил да им отговори със същото.

Изпратихме колети на стартовите петици на всичките 30 отбора - разкрива Бекхит. - Седмица и половина принтирахме посланията. Страхотно е да наблюдаваш реакцията на играчите, да стигнеш до тези, които си обожествявал.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт