Кастингът за политици на Слави Трифонов привлече над 2000 души Световноизвестни българи ще участват в събеседванията с кандидатите

Над 2000 българи са изявили желание да участват в т-нар. кастинг за политици, обявен преди време от Слави Трифонов. В събеседванията с кандидатите ще участват българи от цял свят, доказали се в своите професии. това става ясно от писмо на водещия до медиите.

Ето и цялото писмо

Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи.

Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света.

Темите, по които ще проведем събеседването са:

Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.
Образованието – най-важната част за възхода на нацията.
Съдебната система – основен проблем на държавата.

Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме.

Слави Трифонов

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Браво! Така се прави. Слави доказа, че е честен и се бори за промяната. Темите са много важни!

  2. Най-важната тема е да се отреже главата на хидрата – Независимата Съдебна власт. Затова няма ред – само симулират работа и лапат заплати.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.