Катрин Зита-Джоунс мечтае за преяждане със сладкиши

Актрисата се жертва в името на стройна фигура

Тези дни 51-годишната Катрин Зита-Джоунс даде ново интервю за "Wall Street Journal", в което сподели тайните си за красота. На въпрос на журналисти как тя успява да остане толкова стройна, колкото в началото на кариерата си, актрисата призна, че зад това стоят много лишения.

За да се поддържа във върхова форма, Катрин Зита-Джоунс е принудена да яде изключително здравословни храни. Освен това звездата сподели съкровената си мечта: "Някой ден искам да преям с торти и други сладкиши и да не броя калориите. Когато остаря наистина, искам през останалата част от дните си, да ям само торти и десерти. Сега всъщност ям изключително  нискокалорична храна", казва Катрин.

Не толкова отдавна, в интервю за "New Beauty", актрисата призна, че е една много различна от Катрин, която обикновено се появява на червения килим под светлините на прожекторите. Само у дома в кръга на най-скъпите и обичани хора, 76-годишният съпруг Майкъл Дъглас и двете деца , тя се чувства максимално комфортно.

"Не винаги съм същата Катрин Зита-Джоунс. През повечето време съм само Кат. Кат е жена, свита на дивана със семейството си. Не всички я познават, но това е добре. Всъщност аз съм много потаен човек, обичам да имам собствен личен живот. Не съм тази, която публикува свои снимки от банята или снимки с мъжа ми от джакузито в социалните мрежи", сподели Катрин.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица